Cases

Det siger vores kunder

Cases

Rasmus Lund, Project Manager

"Vi benytter IIH Nordic til vores internationale SEO analyser og vi værdsætter de handlingsorienterede og indsigtsfulde input vi får."

Andreas Pettersson, Web Analyst

"IIH Nordics indsigt i anvendt online effektmåling har hævet SAS Online forståelse og brug af WebTrends til langt mere målrettede højder."

Lena Jensen, Marketing Advisor

"Det er meget inspirerende at arbejde sammen med IIH Nordic - de har hjulpet os til virkelig at se mulighederne i online marketing."


Vores cases med Folkeferie har været en stor online succes

"IIH Nordic er vores mangeårige partner inden for digital markedsføring, og hvert år overgår IIH sig selv og de opsatte mål. Der er fokus på at skabe trafik, der konverterer, og fagligheden på SEO og SEM er tårnhøj."

Mikkel Mayner Lind, Digital Manager


IIH Nordic er sikker samarbejdspartner for Kopenhagen Fur

”Man er ikke i tvivl om, at man er havnet på rette hylde, når man arbejder sammen med IIH. Uanset hvem der fra man møder, er det altid på fagligt højeste niveau og med god forretningsforståelse. Det ses sjældent indenfor deres felt, og derfor er det en sikker samarbejdspartner.”

Tobias Brandt, Webredaktør


Vi administrerer Medions AdWords-konti med enorm succes

”Vi er glade for samarbejdet med IIH Nordic, fordi de kan deres kram. Vi har fået 25% flere AdWords-konverteringer, og prisen pr. konvertering er faldet med hele 44%, hvilket er imponerende!”

Thomas Damsgaard, Nordic eCommerce Manager


Vi har skab gode resultater for Ikano Banks online markedsføring over en årrække

"IIH har nu i tre år været partner på vores online markedsføring - med stadig stigende succes. Vores lange tætte samarbejde har vist sig centralt for salg af vores produkter. Vi kan kun give IIH vores varmeste anbefalinger til håndtering af virksomhedens online markedsføring."

Berit Jensen, Direct Marketing Manager


Rebekka Musaeus, Marketing Manager

"IIHs viden om brugerne på nettet og online effektmåling, er meget værdifuld for os i arbejdet med at sikre vores partnere maksimal værdi af samarbejdet."

Per-Oluf Gustafsson, Online Manager

"Oprindeligt var vores udgangspunkt, at IIH kun skulle have optimeret AdWords for os i Danmark, men vi kan se at deres tilgang til online markedsføring er en gevinst for Ellos i hele Norden."

Lisa Larsen, Marketing Consultant

"Jeg har været meget glad for vores lange samarbejde med IIH Nordic. De er optimale sparringspartnere, bl.a. fordi de tænker proaktivt på Gyldendal Uddannelses vegne."


10 år med opsætning, support og strategi i AdWords - 3byggetilbud elsker samarbejdet

”Vi har været kunde hos IIH’s AdWord-safdeling i 10 år, og vi er glade og tilfredse med samarbejdet. Vi værdsætter især IIH’s evne til at holde sig opdateret på AdWords-markedet og benytter flittigt IIH som sparringspartner.”

Johnny Krogsgård, Partner

IIH Nordic har været usability-rådgiver for Telia med stor succes

"Vi har haft stor glæde af usability sparring med IIH, og vil helt sikkert bruge dem igen."

Heidi Hem, Online Marketing Manager

Vi har skab imponerende tal og trafik i AdWords for Wallmans

”IIH Nordic har løftet vores online-performance og tilstedeværelse på nettet, med et styrket brand og en forbedret ROI til følge. De varetager al administration, optimering og evaluering af vores AdWords-kampagner, og vi føler os helt trygge ved samarbejdet og den løbende kommunikation.” 

Kristine Andersen, Marketingchef

FDM Travel har fået stor succes med SEO og Analytics-tracking gennem os

"Vi har flere gange fået hjælp til analytics og search af IIH Nordic. IIH Nordic Lever fuldt op til vores høje ambitioner." 

Knut Nägele, SEO Manager


Martin Munkholt, Partner

"Vi bruger IIH Nordic fordi så ved vi at der ligger faglighed bag. Ligeledes har de gennem mange år sikret vores placeringer på Google og andre søgemaskiner."

Anette Breith Mortensen, Online Traffic Manager

"IIH Nordic er lig med kompetent rådgivning, hurtig respons og fremragende resultater. Ved at samle både Analytics, AdWords og SEO hos IIH, er vi blevet klogere på vores kunder og har fået langt højere ROI."

Malene Romme Mørch

"Vi kan klart anbefale IIH, hvis I har brug for en bedre forståelse af nettets rolle i kommunikationen og forretningen."