Få ny inspiration til lead generation

Morgenbrief hos IIH Nordic

Lead generation morgenbrief 

Kom til morgenbrief om lead generation d. 4. september kl. 8.45-10.00.

Har I styr på at tiltrække de helt rigtige leads, og formår I at fastholde dem hele vejen gennem købsprocessen? I takt med stigende konkurrence er det blevet altafgørende, at virksomheder har et overblik over, hvilke virkemidler de kan bruge til at øge salget. 

Kom til morgenbrief og hør:

  • Hvilke trafikkanaler, der er stærke til lead generation
  • Hvordan I opsamler leads med det rette content
  • Og hvordan I fastholder dem over tid med marketing automation

 

På en intensiv time får du indsigt i, hvordan LinkedIn, YouTube og diverse remarketing-værktøjer kan lave nålestikmanøvrer målrettet direkte til jeres potentielle kunder.

Samtidig præsenterer vi en række cases, hvor kombinationen af white papers, tjeklister og email-marketing trigger flows påvirker leads - og beriger jeres CRM-data, så jeres salgsafdeling bliver klædt på til at kontakte kundeemner og kan kontakte dem, når de er mest købsparate.  

Kom og bliv inspireret og underholdt af Krista Bermann Teilmann og Niels Tybjerg, der med konkrete cases og eksempler vil åbne jeres øjne for nye metoder og muligheder, der hurtigt kan sættes i gang og gavne jeres lead generation.

Morgenens program: 

8:45-9:00: Registrering, kaffe & croissanter 
9:00-10:00: Præsentation af lead generation-strategier og succesfulde cases


Vi glæder os til at se jer.

Praktisk information

Sted: Artillerivej 86, 2300 Kbh S

Varighed: 1 t. 15 min.

Forplejning: Kaffe og Crossaint

Max deltagere: 40

Pris: Gratis

Kursusholder Krista Bermann Teilmann

Kursusholder

Krista Bermann Teilmann

Krista er specialist i online annoncering. Hun har fokus på, hvordan du kan optimere din online markedsføring og skabe øget overskud og mere trafik.

Krista Bermann Teilmann

Brian Lund

"IIH har givet os kompetent sparring i forhold til vores online forretning - kreativt såvel som analytisk. De har i flere tilfælde fået brikkerne til at falde på plads, så vi kunne komme videre med det væsentlige."