Vi siger tak!

Kom og vær med til at fejre Thanksgiving med IIH

Happy Thanksgiving

Vil du være med til at fejre endnu et begivenhedsrigt år med os torsdag den 10. november kl. 16, hvor vi takker for årets højdepunkter på amerikansk manér.

IIH Nordic holder traditionen ved lige og vil derfor invitere dig til Thanksgiving, hvor vi byder på faglige indslag og giver dig rig mulighed for uformel networking. 

Det foregår på Islands Brygge i vores dejlige lokaler på Artillerivej 86, 1. sal den 10. november.
 

Kalkun, pulled pork og masser af cheddar

Vi byder igen i år på lækker middag og serverer alt fra kalkun til pulled pork med masser af tilbehør og burgere med bacon og cheddar.


Fagligt indspark og inspiration - så du er klar til 2017

Vi starter aftenen med et par faglige oplæg, hvor vi opsummerer årets tendenser og fremhæver de vigtigste ting, der sparker 2017 godt i gang for jer.

Fra alle os til alle jer 

Gå ikke glip af en faglig eftermiddag indpakket i hygge og godt selskab. Det er din chance for igen at se, om IIH Nordics specialister fungerer lige så godt offline, som vi gør online!

Arrangementet starter kl. 16 med faglige oplæg fra 16.30 og slutter når vi er løbet tør for kalkun og drikkevarer.

Program for faglige indlæg

16.15 – 16.25: Mere end bare taknemmelighed ved Henrik Stenmann og Steen Rasmussen: Velkommen til thanksgiving hos IIH Nordic

16.25 – 17.15: En digitalt jorden rundt ved Steen Rasmussen, Henrik Stenmann, Krista Bergman, Peter Meyer, Mark Edmondson, Joachim Specht, Christian Doeleman og Mette Kjølbro.

Et sammendrag af højdepunkter, pointer og kernetanker fra IIH Nordics indlæg på den nationale og internationale konferencescene i 2016 fra blandt andet Rotterdam, Bukarest, Budapest, Berlin, London, Utrecht og Dubai. 

Klæd dig på til at blive blæst igennem en intens faglig oplevelse og tag med på en rejse gennem målrettet enterprise analytics,over virkelig intelligent remarketing til langt ind i kundernes digitale oplevelse på 50 minutter, der gerne skulle skabe stof til både handling og eftertanke langt ind i det nye år.

17.15- 17.40: En ven af huset
IIH Nordic har inviteret en helt særlig ven af huset til at komme og dele sine tanker og digitale muligheder, trusler og andre smil i tiden.

17.40 – Et kig mod 2017 og videre… ved Henrik Stenmann

2016 har været en omvæltningernes år både for IIH Nordic og den digitale branche, men vi rettet blikket fremad og tager temperaturen på de elementer, det er vigtigt at have med i baghovedet på vej ind i 2017.

18.00 - Spisning 
Vi serverer en lækker middag, der byder på masser kalkun, pulled pork, bacon og cheddar. Middagen er en oplagt mulighed for at netværke. 

Praktisk information

Sted: Artillerivej 86, 1. 2300 KBH S

Varighed: 5

Forplejning: Thanksgiving middag

Max deltagere: 80

Pris: Gratis