Vores kursusholdere brænder for det de laver

Vi brænder for det vi laver og har mange års erfaring med online. Vi ved, hvad der virker og ikke virker. Vi har mange holdninger og meninger, men baserer altid vores resultater på konkret data. På vores kurser giver vi ud af vores engagement, viden og interesse.

IIH Nordics kursusholdere er specialister inden for de områder, som de underviser i. Underviserne på IIH Nordics kurser har arbejdet med online markedsføring og web analytics gennem flere år og har skabt resultater for store danske virksomheder - både nationalt og internationalt. Kursusholdernes praktiske erfaring sikrer, at du som kursist får ny brugbar viden med hjem. Du kan se mere om de enkelte kursusholderes profiler her:

Mød Henrik Stenmann - CEO og online markedsføringsspecialist

Henrik Stenmann

Henrik er Partner i IIH og specialist i online markedsføring. Han underviser blandt andet i Google AdWords og online markedsføring.

Mød Henrik her
Senior Partner Steen Rasmussen underviser i webanalyse

Steen Rasmussen

Steen er Partner i IIH og tager kærlig hånd om webanalyse i alle dets aspekter. Han underviser desuden i LinkedIn og online markedsføring.

Mød Steen her
Mød Karsten Nygaard - Head of SEO og kursusholder

Karsten Nygaard

Karsten er Head of SEO og har i mere end 12 år bragt virksomheder til tops i søgemaskinerne. På vores SEO kurser giver han sin viden videre til dig.

Mød Karsten her
Mød Keld Bøg - underviser på SEO og SEO advanced

Keld Bøg

Keld er underviser på både SEO og SEO Advanced kurserne. Hans dybe indsigt i SEO tekst, teknik og links sikrer dig mange fine guldkorn med hjem fra kurserne.

Mød Keld her
Krista Bermann Teilmann er Head of SEM hos IIH

Krista Bermann Teilmann

Krista er Head of SEM. Hun er en af Danmarks bedste undervisere i AdWords, og har fokus på at give dig tips til optimering af din AdWords konto.

Mød Krista her
Senior Content Writer Sofie Hermansen underviser i content marketing

Sofie Hermansen

Sofie underviser i content marketing. Hun tager udgangspunkt i dine forretningsmål og sørger for, at du går hjem med ny, brugbar viden.

Mød Sofie
Mød Anja Pedersen - underviser i effektmåling på sociale medier

Anja Pedersen

Anja er en mester i effektmåling på de sociale medier. Hun har styr på hele processen fra strategi til rapportering.

Mød Anja her
Mød Mette Kjølbro - SEM Specialist og kursusholder

Mette Kjølbro

Mette underviser i AdWords. På kurset viser hun, hvordan du skal opbygge din AdWords konto og arbejde optimalt med søgeord, annoncer og landing pages.

Mød Mette
Martin Trasmundi Alrø er erfaren kursusholder og SEM Specialist

Martin Trasmundi Alrø

Martin underviser i begge vores AdWords kurser. Han viser blandt andet, hvordan du opsætter og håndterer Google AdWords optimalt.

Mød Martin
Mød Ida Madsen - SEO tekst ekspert og kursusholder

Ida Madsen

Ida er vores SEO tekst ekspert. Hun underviser både på vores SEO kursus, og står for vores mest populære workshop: SEO tekst workshop.

Mød Ida
Karina Bonnerup underviser i SEO hos IIH Nordic

Karina Bonnerup

Karina underviser i vores SEO kursus med fokus på linkbuilding og optimal struktur.

Mød Karina

Certificeringer

Vi holder altid vores medarbejdere certificerede inden for de nyeste digitale værktøjer IIH Nordics kursusholdere lever for online marketing og er altid med forrest i branchen
Tag på kursus hos os - se kursuslisten her

Opgrader dine kompetencer

Se komplet kursusliste