Vores kursusholdere brænder for det de laver

Vi brænder for det vi laver og har mange års erfaring med online. Vi ved, hvad der virker og ikke virker. Vi har mange holdninger og meninger, men baserer altid vores resultater på konkret data. På vores kurser giver vi ud af vores engagement, viden og interesse.

IIH Nordics kursusholdere er specialister inden for de områder, som de underviser i. Underviserne på IIH Nordics kurser har arbejdet med online markedsføring og web analytics gennem flere år og har skabt resultater for store danske virksomheder - både nationalt og internationalt. Kursusholdernes praktiske erfaring sikrer, at du som kursist får ny brugbar viden med hjem. Du kan se mere om de enkelte kursusholderes profiler her:

Mød Henrik Stenmann - CEO og online markedsføringsspecialist

Henrik Stenmann

Henrik er Partner i IIH og specialist i online markedsføring. Han underviser blandt andet i Google AdWords og online markedsføring.

Mød Henrik her
Senior Partner Steen Rasmussen underviser i webanalyse

Steen Rasmussen

Steen er Partner i IIH og tager kærlig hånd om webanalyse i alle dets aspekter. Han underviser desuden i LinkedIn og online markedsføring.

Mød Steen her
Krista Bermann Teilmann er Head of SEM hos IIH

Krista Bermann Teilmann

Krista er Head of SEM. Hun er en af Danmarks bedste undervisere i AdWords, og har fokus på at give dig tips til optimering af din AdWords konto.

Mød Krista her
Mød Keld Bøg - underviser på SEO og SEO advanced

Keld Bøg

Keld er underviser på både SEO og SEO Advanced kurserne. Hans dybe indsigt i SEO tekst, teknik og links sikrer dig mange fine guldkorn med hjem fra kurserne.

Mød Keld her
Mød Mette Kjølbro - SEM Specialist og kursusholder

Mette Kjølbro

Mette underviser i AdWords. På kurset viser hun, hvordan du skal opbygge din AdWords konto og arbejde optimalt med søgeord, annoncer og landing pages.

Mød Mette
Martin Trasmundi Alrø er erfaren kursusholder og SEM Specialist

Martin Trasmundi Alrø

Martin underviser i begge vores AdWords kurser. Han viser blandt andet, hvordan du opsætter og håndterer Google AdWords optimalt.

Mød Martin
Mød Ida Madsen - SEO tekst ekspert og kursusholder

Ida Madsen

Ida er vores SEO tekst ekspert. Hun underviser både på vores SEO kursus, og står for vores mest populære workshop: SEO tekst workshop.

Mød Ida
Tag på kursus hos os - se kursuslisten her

Opgrader dine kompetencer

Se komplet kursusliste