IIH Nordic kursuskalender

Se oversigt over de kommende kurser

Her kan se du vores kommende kurser for 2017 

Hvis du ønsker at se kurser opstillet efter emne, så klik på vores kursusliste. IIH byder også på masser af gratis events, der giver dig tips og viden til f.eks. at genere flere leads, kigge dine konkurrenter over skulderen på nettet eller skabe værdi med marketing automation. Programmet skifter løbende - se aktuelle events.

Jesper Larsen, Digital Manager

"Jeg har deltaget i flere kurser hos IIH efterhånden, og kan varmt anbefale den enorme ekspertise, der ligger i virksomheden og dens formidling. Det har gjort mig til en bedre online optimeringsspecialist."

Susanne Madsen, Sales B2B

"Fantastiske kurser - jeg vil anbefale IIH Nordics kurser til alle, der vil have noget med hjem, de rent faktisk kan bruge."

Nicola Voss, Digital Editor

"Super godt kursus som har givet mig nemme værktøjer, som jeg nu bruger dagligt og som jeg kan se virker! Dejlige undervisere, med god humor og en enorm viden. Alle der arbejder digitalt ville have gavn af sådan et kursus."

Henriette Thiim, eCommerce Manager

"Vi har stadig optur over SEO kurset! Det var ekstremt godt tilrettelagt og jeres konsulenter var ikke bare dygtige, men også nogle rigtig gode formidlere."

Karen Dyhr, Communication Consultant

"Vi fik meget værdi for pengene. Efter de otte timer hos IIH Nordic stod det klart, at vi nemt kunne spare mange penge på vores AdWords budget."

Michael Barfoed, Head of Digital Sales

"Jeg gik derfra med masser af knivskarpe indsigter og konkrete output, som vi helt sikkert vil implementere fremover."