Masterclass i Google Analytics

Lad landets førende digitale analytikere dele nogle af deres hemmeligheder

Analytics Masterclass for Managers

Hvordan bruger du nemt og hurtigt data og Analytics til konkret at vurdere, hvordan din digitale aktiviteter egentlig går og hvad du eventuelt skal gøre ved det?

Kom og deltag i vores halvdags Masterclass for Managers, hvor vi sætter fokus på hvordan man som leder lynhurtigt tager pulsen på sin digitale performance indenfor paid, owned og earned så det bliver muligt for dig at træffe de rigtige digitale forretningsmæssige beslutninger fremadrettet.


 

Over 1000 kursister har været hos IIH Nordic

Tidligere deltagere udgør bl.a.

 


Bliv skarpere og mere målrettet

Tanken er ikke at gøre dig til Google Analytics ekspert, men at gøre dig i stand til hurtigt og præcist at identificere, vurdere og bedømme effekten af jeres digitale kampagner, initiativer og aktiviteter. 

Så invester 3 timer af din tid på en hands-on guidet tour rundt i Google Analytics, hvor landets førende digitale analytikere deler nogle af deres hemmeligheder, tricks og erfaringer, så du selv fremadrettet bliver i stand til at vurdere om dine SEO, PPC og optimerings-aktiviteter giver det bedst mulige resultat. 

 

Programmet for kurset

09.00 - Velkommen

09.10 - Sæt de rigtige mål

09.30 - Web analyse - Kan du stole på dine tal?

09:45 - Øvelse & hands-on

10.05 - Konverterings & content analyse – hvor godt understøtter mit site forretningen?

10:20 - Øvelse & hands-on

10.35 - Betalt markedsføring – Får jeg fuld værdi af mit budget til Facebook, Google & alle de andre?  

10:55 - Øvelse & hands-on

11.10 - SEO – Får jeg den rigtige trafik fra min søgemaskineoptimering?

11:30 - Øvelse & hands-on

11.45 - Afrunding og perspektivering

Praktisk information

Dato: .15 November 2017

Sted: Artillerivej 86, 2300 Kbh S

Varighed: 3 timer

Forplejning: Fuld forplejning

Max deltagere: 12

Pris: 4.950 kr. ekskl. moms


Hvem er kurset målrettet?

Masterclassen er specielt udviklet til managers og kampagneansvarlige, som gerne vil danne sig et hurtigt overblik for at kunne træffe overordnede beslutninger, men ikke har brug for at kunne lave dybdeborende, omfattende og komplekse analyser af deres data.

Fælles ankermand gennem dagen bliver Steen Rasmussen, senior partner hos IIH Nordic, der de sidste 3 er blevet nomineret til titlen som en af verdens bedste praktiske web analytiker af Digital Analytics Association, den internationale brancheforening indenfor online effektmåling.

I løbet af dage kommer du til at møde blandt andre nogle af vores kampagne analytikere, SEO analytikere, konverterings analytikere og digitale data specialister.

Med hjem får du blandt andet 5 checklister som hver især giver dig mulighed for at bedømme forskellige dele af dine digitale aktiviteter på 5 minutter.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål 

Du kan tilmelde dig kurset nedenfor. Hvis du har nogle spørgsmål om kurset eller vil høre mere om mulighederne for en skræddersyet workshop til din virksomhed, så kontakt os eller ring til os på telefon 70 20 29 19.


Steen Rasmussen er kursusholder med mange års erfaring

Kursusholder

Steen Rasmussen

Steen er en af Danmarks førende eksperter inden for web analytics og effektmåling og er fast gæsteforelæser for Phd. studerende i online kommunikation på KU og SDU.

Mød Steen her

Bente fredslund Christensen, Web Editor

"Godt Analytics kursus, hvor jeg blev præsenteret for nye finesser i Google Analytics, som har inspireret mig til at undersøge Analytics mere i dybden."

Anders Juel Rasmussen, Chefkonsulent

"En effektiv og komprimeret kursusdag, som giver en særdeles god all-round indføring i Google Analytics. Stoffet er omfattende, men godt disponeret. IIH´s underviser gør det vedkommende og forretningsorienteret."

Camilla Termansen, Online Media Manager

"Et godt og inspirerende kursus, der virkelig motiverer til at bruge Google Analytics aktivt i udviklingen af ens website. Jeg gik derfra med viden jeg kunne anvende med det samme:-)"

Troels Heiberg, Digital Consultant

"Yderst velstruktureret kursus som giver et godt indblik i brugen af Google Analytics i praksis. Man fornemmer at Steen Rasmussen i sandhed er en af de førende Analytics eksperter i Danmark."

Susanne Madsen, Sales B2B

"Fantastiske kurser - jeg vil anbefale IIH Nordics kurser til alle, der vil have noget med hjem, de rent faktisk kan bruge."

Jean Jensen, Webmaster

"Perfekt indblik! Efter at jeg deltog på dette kursus, har jeg fået et bedre og mere grundlæggende indblik i Google Analytics mange muligheder."

Christel Elbrønd Krabbenhøft, Web Project Manager

"Jeg havde høje forventninger til kurset, og de blev alle indfriet. Vi fik en grundig introduktion til flere værdifulde features i Google Analytics, som jeg med garanti vil få glæde af i mit fremtidige arbejde med værktøjet."