SEO Advanced Kursus - 2 dage

Bliv ekspert i søgemaskineoptimering

Kom langt foran konkurrenterne og bliv SEO ekspert

Kommende kursusdato: 8 + 9. november 2017

IIH Nordic har udviklet og raffineret vores best practice for SEO gennem de sidste 10 år. På vores SEO Advanced kursus får du indsigt i metoden, samt redskaber og teknikker, der sender din virksomhed langt forbi konkurrenterne og helt til tops i søgemaskinerne. 

Dette kursus i SEO på højt niveau for dig, der allerede ved, hvordan stærke titellinjer, optimerede tekster og de rigtige links gør jeres virksomhed synlig på Google. Og nu er klar til det endelige løft mod toppen af søgemaskinerne med flere besøgende og øget omsætning til følge.

Få mere end 10 års erfaring overleveret på 2 dage 

Undervisningen løber over 2 dage.

Keld Bøg fokuserer med sin programmørbaggrund på de tekniske udfordringer, der holder jeres virksomhed tilbage i søgemaskinerne, samtidig med, at du får det strategiske overblik, der ikke alene gør jer i stand til at overhale konkurrenterne og nå toppen af søgemaskinerne, men også blive der på sigt.

Der findes stort set ikke den type hjemmeside eller platform, IIH Nordic ikke har hjulpet til mere trafik og større salg, og det mærkes tydeligt i SEO undervisningen.


Vi har undervist mere end 1000 kursister

Her ser du et udpluk.


 

Vi giver dig redskaberne til at optimere din tid og opnå større resultater

SEO kan let blive tidskrævende - og nogle gange ender du med at slå data op i 20 forskellige systemer i stedet for at udføre de opgaver, der forbedrer forretningen.

Derfor får du på kurset indsigt i de redskaber, der sætter jeres SEO-arbejde i system, så effekten bliver maksimeret, og I opnår endnu bedre placeringer i Google.

 

Fordele ved Avanceret SEO på strategisk niveau

 

Praktisk information 

Sted: Artillerivej 86,  2300 Kbh S 

Varighed: 2 dage, kl. 9.00-16.00

Forplejning: Fuld forplejning 

Max deltagere: 10

Pris: 7.995 kr. ekskl. moms 

Læg en SEO strategi der sætter jer foran konkurrenterne

Få viden om værktøjer, der kan optimere virksomhedens SEO placeringer

Sådan skriver du søgemaskinevenlige tekster i praksis

Spar tid og få bedre indsigt med viden og tips fra erfarne undervisere

Lær hvordan du bruger Google Search Console som slagkraftigt SEO-værktøj til søgeordsanalyse


Næste skridt

Tilmeld dig SEO Advanced kurset og vælg dato allerede i dag! Hvis du har spørgsmål til kurset eller har brug for en skræddersyet workshop til din virksomhed, så kontakt os eller ring til os på telefon 70 20 29 19.


Keld Bøg underviser landets store firmaer i SEO

Kursusholder

Keld Bøg

Keld er Senior SEO-specialist med fokus på den tekniske del af søgemaskineoptimeringen og ekspert ned i de små detaljer, der kan gøre den store forskel i kampen om 1. pladsen.

Mød Keld her

Camilla Olesen, Optimerings- og indtjeningsarkitekt

"Kurset har givet mig fantastiske værktøjer og evnerne til selv at gøre en forskel på det jeg sidder med - og der går ikke en dag nu, hvor jeg ikke har SEO i tankerne."

Susanne Sonne, Marketing Coordinator

"SEO-kurset lever fuldt ud op til forventningerne og mere til. Kurset giver viden og forståelse for søgemaskiners måde at arbejde på og efter endt kursus er SEO relativt nemt at give sig i kast med på en mindre skala."

Sandra Niebak Pedersen, Online Specialist

"SEO kurset hos IIH Nordic har givet mig brugbare værktøjer til mit daglige arbejde. Kan varmt anbefales."

Anette Breith Mortensen, Online Traffic Manager

"Kompetent rådgivning, hurtig respons og fremragende resultater. Ved at samle både Analytics, AdWords og SEO hos IIH, er vi blevet klogere på vores kunder, vores konkurrenter og har fået langt højere ROI."

Mette Scheel, Head of Consumer Sales

"Vi er glade for vores samarbejde. IIH er en vigtig strategisk partner for os. Både i forhold til vores Adwords,SEO håndtering men også ift udvikling af vores forretning"

Mikkel Mayner Lind, Digital Manager

"IIH Nordic er vores mangeårige partner inden for digital markedsføring, og hvert år overgår IIH sig selv og de opsatte mål. Der er fokus på at skabe trafik, der konverterer, og fagligheden på SEO og SEM er tårnhøj."