Workshops

Du bestemmer forløbet

Skræddersyede kurser og workshops

Skræddersyede kurser og workshops

 

Virksomheders online aktiviteter er ofte meget individuelle. Projekter, mål og målgrupper er forskellige - og det er vores rådgivning også. Derfor er der også ofte meget store variationer i, hvilken viden og temaer, der sikrer netop jeres virksomhed den størst mulige værdi. Samtidig kan der være emner og problemstillinger, som I gerne vil diskutere, men som ikke er velegnet til debat i et eksternt forum.

Du bestemmer forløbet

Gennem en skræddersyet workshop får din virksomhed mulighed for at sammensætte præcis det forløb, I ønsker - med ekstra fokus på områder, der er af central betydning for jeres forretning. Vi vil naturligvis være jeres sparringspartner i forhold til at sammensætte det helt rigtige forløb, så I får det optimale ud af jeres kursus / workshop.

Liste over workshops

Få et skræddersyet forløb i web analytics. Du lærer at bruge jeres web analytics værktøj til at optimere operationelle, taktiske og strategiske aspekter...


Varighed: 3-7 timer

Få styr på en af de mest effektive måder at kommunikere på. Email marketing kan fastholde, motivere og aktivere jeres kunder til handling og køb...


Varighed: 3-7 timer

Lær hvordan I bruger internettet og sociale medier til effektivt til at brande jeres produkter og services overfor jeres målgruppe.


Varighed: 3-7 timer

Få en SEO workshop tilrettelagt 100 % til jeres virksomhed og de udfordringer I har i forhold til at komme til tops på Google...


Varighed: 3-7 timer

Få styr på dit Google Analytics set-up i en tryg og roligt miljø. Du bliver sikret fuldt udbytte af Google Analytics og kommer godt ind i alle værktøjer.


Varighed: 3-7 timer

Lær hvordan du får fuldt udbytte af mulighederne i Google AdWords. Du får hands-on erfaring med at bygge og optimere dine AdWords kampagner, så du maksimerer din "Return on Investment".


Varighed: 3-7 timer

Få en grundig introduktion til at få det optimale ud af Facebook og generere indhold, kundedialog og delinger og få set jeres egen Facebook-side efter.


Varighed: 3-7 timer