Google AdWords Workshop

Skræddersyet forløb

Lær at udnytte Google Adwords optimalt

Google AdWords Workshop - få hands-on erfaring med AdWords. Optimer dine Google AdWords kampagner - undgå at konkurrenterne 'stjæler' din placering i Google AdWords og udnyt mulighederne for mersalg.


Se hvad du får ud af en Google AdWords Workshop

På denne Google AdWords workshop i København lærer du, hvordan du får fuldt udbytte af mulighederne i Google AdWords, og du kan være sikker på, at dine annoncer er opsat korrekt efter Google AdWords workshoppen. I forbindelse med Google AdWords workshoppen kan vi rette de mest elementære fejl på jeres Google Adwords konto, og du får hjælp til præcis de udfordringer, som du sidder med i din hverdag.

Deltag på vores Google AdWords workshop og få hands-on erfaring i at opbygge og optimere dine AdWords kampagner, så du maksimerer din "Return on Investment".

Ophævelsen af varemærkebeskyttelsen i Google AdWords i 2010 betyder, at man skal være særlig opmærksom på at optimere Google AdWords strategien - dels for at undgå at konkurrenterne 'stjæler' de gode placering i Google AdWords, og dels for at undgå at ens salg bliver snuppet af konkurrenterne.


Efter vores Google AdWords Workshop kan du:

  • Opsætte den perfekte AdWords kampagne & annoncetekst
  • Sikre et overblik over konsekvenserne af ophævelsen
  • Undgå at konkurrenter tager dit salg
  • Udnytte alle mulighederne for mersalg


Arbejd med dine kampagner på Google AdWords Workshop

Medbring din computer til denne AdWords workshop, så du kan arbejde på dine kampagner under workshoppen. Der vil være en Google AdWords certificeret underviser, der går rundt blandt deltagerne, så du har mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål til opsætning af kampagner, søgeord mm. Der er et begrænset antal workshop pladser - så tilmeld dig nu for at sikre dig en plads!


Næste skridt

Hvis du har spørgsmål til workshoppen, så kontakt os eller ring til os på telefon 70 20 29 19.

Martin Trasmundi er SEM specialist hos IIH Nordic

Kursusholder

Martin Trasmundi

Martin underviser i AdWords på et højt fagligt niveau og med udgangspunkt i kursisternes forretning, kommer han med tips til optimering der kan aflæses på bundlinjen.

Mød Martin
Mette Kjølbro er kursusholder og SEM specialist

Kursusholder

Mette Kjølbro

Mette er SEM Specialist og underviser i Google AdWords på alle niveauer, i alt lige fra kontostruktur til strategiske overvejelser om valg af marketingkanaler.

Mød Mette

Kasper Hare Jensen, IT Consultant

"IIH har hjulpet os med generel viden om AdWords og vi har samtidig fået konkrete tips til små ændringer, som kan optimere vores annoncer."

Lisbet Rasmussen, BtC Communications & Traffic

"Relevant Google Adwords workshop, med en kompetent specialist, der taler i et sprog alle forstår."

Michael Nielsen, eCommerce Specialist

"Jeg har lært rigtig mange gode tricks til umiddelbar optimering og strukturering."