Google Analytics Workshop

Skræddersyet forløb

Få fuldt udbytte af dine muligheder i Google Analytics

Deltag på Google Analytics workshop - så sikrer du dig viden og værktøjer til hurtigt og effektivt at kunne finde de tal og målinger, som giver dig en videns- og forretningsmæssig fordel i dagligdagen. Workshoppen forudsætter, at du allerede har kendskab til Google Analytics.


Se hvad du får ud af en Google Analytics Workshop

Mange bruger Google Analytics til at måle på deres hjemmesides succes. Men der er langt fra at bare se på data til at få det optimale ud af resultaterne og foretage de rigtige ændringer. Vil du hjælpes på vej til det rette valg?

På vores Google Analytics workshop har du rig mulighed for at få konkret hands-on erfaring i at opbygge og optimere dine Google Analytics konti.


Det lærer du om på vores Google Analytics Workshop

  • Teknikker og metoder til at opstille mål og filtre
  • Hvordan du får mere ud af dit markedsføringsbudget ved at bruge Google Analytics
  • Hvordan dine kunder agerer på din side - og hvor de falder fra
  • Hvordan du undgår de fatale fejltrin, der kan give dig et falsk datagrundlag

 

Efter deltagelse på Google Analytics Workshop kan du

  • Optimere din side til succes og finde guldet i Analytics
  • Selv indsamle værdifuld viden om dine besøgende
  • Forstå hvordan tallene hænger sammen med jeres forretning
  • Se hvor din side har det største potentiale for forbedringer

I forbindelse med Google Analytics workshop kan vi også rette de mest elementære fejl på jeres Analytics konti.

Medbring din computer til vores Google Analytics workshop, så du løbende kan arbejde på dine kampagner, imens vi gennemgår mulighederne. Der vil være en Google Analytics certificeret underviser, der går rundt blandt deltagerne, så du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål til opsætning af Analytics, mål, filtre m.m.

Der er et begrænset antal pladser for at sikre, at alle får det optimale med hjem - så tilmeld dig Google Analytics workshop nu for at sikre dig en plads!


Målgruppe for Google Analytics Workshop

Webshop ejere, online ansvarlige, online salgs- og marketingschefer web medarbejdere samt tidligere kursister på vores Google Analytics kursus, der ønsker at få kontrolleret deres Analytics setup og få svar på spørgsmål.


Næste skridt

Hvis du har spørgsmål til en skræddersyet workshop til din virksomhed, så kontakt os eller ring til os på telefon 70 20 29 19.

 

Troels Heiberg, Digital Consultant

"Yderst velstruktureret kursus som giver et godt indblik i brugen af Google Analytics i praksis. Man fornemmer at Steen Rasmussen i sandhed er en af de førende Analytics eksperter i Danmark."

Jane Lee Pedersen, Online Marketing og Communication Manager

"Jeg følte mig inspireret og fyldt med gå på mod i forhold til at tage fat om værktøjet, da jeg kom tilbage på kontoret."

Mette Hansson, E-Channel Manager

"Workshoppen var direkte hands on og ikke så meget udenomssnak, men mere orienteret omkring det praktiske håndværk, som man kan tage med hjem og bruge med det samme."