Online PR, Branding og Kommunikation

Skræddersyet kursus

Skræddersyet forløb i online PR, Branding og Kommunikation

Branding på internettet giver nye udfordringer for mange. Jeres slutkunder bruger mere tid foran computerskærmen, end de bruger på TV, magasiner og aviser. Derfor er det vigtigt, at jeres branding følger med!

Benyt chancen til at lære, hvordan I udnytter internettets magt i jeres PR og branding og se resultater direkte på loyalitetsskalaen.


Målgruppe

Vores forløb henvender sig til alle, der arbejder med PR, branding og markedsføring både visuelt og på kampagne basis, men også til dem som har ansvaret for branding på et mere strategisk niveau i organisationen.


Et skræddersyet forløb i Online PR, Branding og Kommunikation

På vores Online PR forløb kan I lære, hvordan I bruger internettets mange mediekanaler effektivt til at brande jeres produkt/service i den specifikke målgruppe, I søger. Desuden vil I få en forståelse for vigtigheden af sammenhæng med jeres hjemmeside og jeres brand. På Online PR vil I lære, hvordan nye og eksisterende brands kan bruge internettet som effektiv brandingkanal og dokumentere stigende markedsandele.


Efter vores kursus i Online PR, Branding og Kommunikation kan I

  1. Selektivt vælge de brandingkanaler, som er mest effektive for jeres produkt/service på internettet.
  2. Skabe tryghed omkring jeres brand på internettet
  3. Dokumentere effekten af online branding
  4. Overbevise topledelsen om værdien af online branding
  5. Styrke jeres brand ud fra, hvordan brugerne oplever det


Næste skridt

Udfyld vores kontaktformular og hør mere om skræddersyet forløb i Online PR, Branding og Kommunikation eller ring på telefon 70 20 29 19

Steen Rasmussen er erfaren kursusholder og Senior Partner i IIH Nordic

Kursusholder

Steen Rasmussen

Steen Rasmussen er medstifter af IIH Nordic. Han er en af Danmarks førende oplægsholdere indenfor web analytics og effektmåling og online kommunikation.

Steen Rasmussen

Lena Jensen, Advisor

"Det er meget inspirerende at arbejde sammen med IIH Nordic - de har hjulpet os til virkelig at se mulighederne i online marketing."

Pål Bockmann, Manager Online Development

"Hos IIH Nordic fik vi løftet vores viden om online markedsføring op på et højere niveau."

Malene Romme Mørch

"Vi kan klart anbefale IIH, hvis I har brug for en bedre forståelse af nettets rolle i kommunikationen og forretningen."