SEO tekst workshop

Skræddersyet forløb

Få en skræddersyet SEO tekst workshop

Lær at gøre jeres virksomhed mere synlig med søgemaskineoptimeret indhold, der tiltrækker besøgende og skaber salg. Optimering af indhold er et af de vigtigste parametre for at få succes på Google, og med den rette viden på området kan I gøre en kæmpe forskel i forhold til at tiltrække de helt rigtige kunder. 

IIH Nordics skræddersyede SEO-tekst workshops er tilrettelagt 100 % til jeres virksomhed og de udfordringer I sidder med i forhold til at komme til tops på Google, så I kan sælge mere. 


Målgruppe

Vores skræddersyede forløb henvender sig til alle, der ønsker en viden om at arbejde med SEO-optimering. Med udgangspunkt i jeres produkter og services lærer I at analysere, skrive og formatere en tekst, så I bliver fundet på de søgeudtryk, der er vigtige for jeres forretning.


Et skræddersyet SEO-tekst workshop forløb 

SEO-tekst workshops er sammensat af lige dele undervisning, gennemgang af effektive tools og praktiske opgaver, hvor I med hjælp fra erfarne SEO-eksperter skriver jeres egne tekster, så I får værdi af arbejdet med det samme.

Kurset kan sammensættes af flere sessioner, hvor I får mulighed for at få feedback på jeres SEO-tekster og kommer hjem med et optimalt resultat lige til at lægge på jeres hjemmeside.

De enkelte workshops kan holdes hos jeres virksomhed, så I ikke skal bruge ekstra arbejdstid på transport.


Efter vores SEO-tekst workshop har I

  • Lært at identificere de værdiskabende søgeord
  • Værktøjerne til at analysere, om jeres tekster er SEO-optimerede
  • Indsigt i, hvad der skal til for at blive fundet på Google

 

Næste skridt

Skriv til os og hør mere om skræddersyet forløb i SEO-tekst workshop eller ring på telefon 70 20 29 19.

Ida Madsen er SEO specialist hos IIH Nordic

Kursusholder

Ida Madsen

Ida Madsen er vores SEO Specialist med speciale i SEO tekster. Hun indfører jer i både tekst, teknik og links og I arbejder hands-on med jeres egne tekster.

Ida Madsen

Jonas Ebbe, Projektleder

"Det er altid en fornøjelse at komme hos IIH, jeg har taget næsten alle deres kurser og har altid haft et eller flere guldkorn med hjem der har tjent sig selv hjem mange gange."

Susanne Madsen, Sales B2B

"Fantastiske kurser - jeg vil anbefale IIH Nordics kurser til alle, der vil have noget med hjem, de rent faktisk kan bruge."

Ole Stilund, Consultant

"Vi har været meget tilfredse med IIHs kurser. Det er altid rart at arbejde sammen med nogen, der ved, hvad de snakker om."