Danmarks skarpeste til web analytics for 5. år i træk

Som det eneste bureau nogensinde har IIH Nordic vundet prisen som Danmarks mest kompetente webanalysebureau 5 år i træk i den årlige MyImage undersøgelse.

“Alle medarbejdere i IIH Nordic er Google Analytics certificeret, fordi vi tror på, at du skaber det bedste fundament for forretning med datadrevne beslutninger – og det bunder i en god forståelse for analytics uanset om vi arbejder med SEO, SEM, content marketing eller digital strategi” forklarer CEO & Senior Partner Henrik Stenmann.

MyImage undersøgelsen fra BureauBiz er baseret på svar fra 708 marketingansvarlige og IIH Nordic er glade for, at beslutningen om at lade analytics gennemsyre hele virksomheden har båret frugt.

 

En af de få Google Analytics Premium certificerede i Norden

Allerede tilbage i 2014 blev IIH Nordic Google Analytics Premium certificerede. Det betyder, at IIH Nordic er et af de få huse i Norden, der må supportere Google Analytics Enterprise løsninger. En høj faglighed indenfor webanalyse er altafgørende og derfor har virksomheden blandt andet fået tre medarbejdere certificeret i COMscore og tre medarbejdere certificeret i TEALIUM på tag management.

 

Webanalyse uden handling har ingen værdi

Webanalyse er grundstenen i alt IIH Nordics arbejde – fra datadrevet søgemaskineoptimering til intelligent brug af online annoncering og løbende evaluering og optimering af websites.

Mange virksomheder har et kæmpe potentiale for at udnytte deres data endnu bedre, så de kommer skridtet videre fra rapportering – over til visualisering og handling. Det har IIH Nordic blandt andet hjulpet virksomheder som Danfoss, Arla og VELUX med.  

 

IIH Nordic samler webanalytikere fra hele verden

Udover at arbejde med analytics internt og for kunderne, er det vigtigt for IIH Nordic at være med til at sætte scenen for webanalyse, så hele branchen kan mødes, netværke og lære nyt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan IIH Nordic kan skabe resultater for din virksomhed gennem strategisk brug af data, så kontakt os nu