E-handelsfondens e-mærke giver plus på din bundlinje

Hør hvordan I bliver e-Handelsmærket

Øg troværdigheden for jeres e-handel

E-handelsfonden, som står for at e-mærke danske netbutikker, er samarbejdspartner med online markedsføringsspecialisterne IIH Nordic.


E-mærket er et kvalitetsstempel, som viser forbrugere og virksomheder, at en netbutik drives lovligt og etisk forsvarligt. E-handelsfonden varetager e-mærket, som skal give større forbrugertryghed ved:

  • At sikre forbrugernes betaling på nettet, behandling af personlige oplysninger, afgivelse af mail, garanti og aftaler indgået på nettet
  • At fungere som kvalitetsstempel, der viser, at en netbutik fungerer ud fra principper, der gælder - udover de lovgivende krav
  • At du som forbruger altid kan kontakte vores forbrugerservice

Øg din konverteringsrate med e-mærket

Både IIH Nordic og e-handelsfonden har bred erfaring med online markedsføring, og en mere sikker netbutik øger din konverteringsrate med flere besøg og større kundetilfredshed.


Er din netbutik sikker at handle i?

E-mærket er dine kunders garanti for, at din netbutik er sikker at handle i. Det øger din forretningsværdi bare ved at være synligt i din netbutik. Du kan søge om at blive certificeret hos e-handelsfonden, hvis du har en dansk netbutik. Vidste du, at e-mærket er udviklet med støtte fra Videnskabsministeriet for at øge forbrugernes tryghed på nettet og skabe mere bevidsthed omkring god e-handelsskik blandt de handlende?

Hør mere om e-handelsfonden

IIH Nordic er fortaler for øget tryghed og sikkerhed ved e-handel