SimilarWeb

Få SimilarWeb Pro og kig konkurrenterne over skulderen

Det uundværlige tool

SimilarWeb er det uundværlige tool, der viser hvordan et hvilken som helst website tiltrækker sine besøgende. I kan simpelthen kigge jeres konkurrenter over skulderen, og se hvilke kanaler de satser på. Få en åbenbaring af hvor jeres konkurrenter får deres besøgende fra. Få en oversigt over de markedsledende konkurrenter, der skaber mest vækst gennem hhv. bannere, SEO, PPC, sociale medier og e-mail marketing.

Gør som de bedste i branchen

Brug indsigten til at finde ud af, hvor I selv kan forbedre jer. Se f.eks. hvilke keywords der trender i jeres branche (både organiske og betalte). Se om konkurrenterne får besøgende fra stationære eller mobile devices, og se om I er foran eller bagud i forhold til dem. Se trafik opdelt i lande, mediekanaler og tidsintervaller, så I tydeligt kan se succesen på deres kampagner.

Similarweb er samarbejdspartner med IIH Nordic - et effektivt SEO tool

Brug SimilarWeb til strategiske beslutninger

Skab nye marketing strategier baseret på rapporter fra SimilarWeb. Er I f.eks. på udkig efter at vækste i udlandet, er SimilarWeb det perfekte værktøj til at undersøge konkurrencen på nye markeder.


Med SimilarWeb Pro kan I: 

  • Få grafer for ind- og udgående trafik til alle konkurrenternes websites
  • Se hvordan de bedste i branchen tiltrækker deres kunder
  • Se liste af keywords der trender og konverterer i forskellige lande
  • Dokumentere om jeres online strategi giver højere ROIKontakt IIH og få en licensaftale hos os

IIH Nordic er certified partners på SimilarWeb Pro, og vi er nordens førende specialister inden for datamålinger på website performance. Vi hjælper jer i gang med SimilarWeb Pro, så I får mest mulig succes med programmet. Få SimilarWeb, før konkurrenterne kommer jer i forkøbet.