Email marketing

Email markedsføring har stadig den højeste ROI

Skab bedre resultater med Email Marketing 

Email marketing er en af de billigste og mest effektive måder at kommunikere med jeres nuværende og kommende kunder på. Det er dialogbaseret og relationsopbyggende, og så giver det fantastiske muligheder for at teste og effektmåle. Med email marketing kan IIH Nordic hjælpe jer til at nå direkte ud til alle jeres interessenter, der hvor I kan være sikre på de altid kommer - direkte i deres indbakke. Email marketing dækker over flere forskellige discipliner med samme formål, som i praksis bør tackles meget forskelligt, hvis man vil have de bedste resultater ud af sit arbejde.

Email marketing er den bedste måde at skabe loyale kunder

Email marketing har højeste ROI

Email marketing er det potentielt billigste online medie. Det har den højeste return on investment (ROI). Hvis I ovenikøbet kobler email marketing med marketing automation, er I sikret langt højere værdi af jeres mail platform og kan gøre jeres sælgere til superstjerner.

Bliv bedre til lead nurturing med Marketing Automation


Sammensæt jeres egen email pakke

Med valg af den rigtige kombination af email marketing kan vi hjælpe jer med at skræddesy jeres budskaber og skabe præcis de ønskede resultater hos de individuelle kundesegmenter.

Få succes ved at teste jeres email marketing

Ved at teste jeres indhold løbende, kan vi i fællesskab målrette og effektivisere jeres email-aktiviteter yderligere, så de resulterer i salg, leads og markedsføring, der skaber værdi for jeres forretning.

Kom godt i gang med email marketing

IIH Nordic underviser blandt andet i email marketing og har solid erfaring med rådgivning, design og opsætning, hvor vi har hjulpet virksomheder med at udarbejde alle varianter af mails, der skaber målbare resultater på bundlinjen.


Rådgivning, strategi og opsætning

IIH Nordic kan hjælpe jer fra strategi til køreklart email marketing system. Vi sparrer med jer, tilbyder undervisningsforløb og kan stå for tekstforfatning.

  1. Rådgivning om valg af email marketing system
  2. Planlæging af email marketingstrategi
  3. Opsætning og design af email og forløb
  4. Effektmåling og optimering af email marketing
IIH Nordic tilbyder email marketing skræddersyet til jeres brand og skaber email flows til jer

Læs også om søgemaskineoptimering, hvis I ønsker billig markedsføring.