Konverteringsoptimering

Jeres website kan altid give flere konverteringer

Vi fører jeres kunder gennem konverteringstrakten

IIH Nordic hjælper jer med at få flere kunder, bedre effekt af jeres markedsføring og flere loyale besøgende. Vi skaber mærkbare resultater ved at optimere jeres hjemmeside ud fra et usability perspektiv, så kunderne opnår en bedre brugeroplevelse.

En hjemmeside er ikke en statisk størrelse: Alt ændrer sig fra dag til dag, ikke mindst brugernes online præferencer. Det stiller høje krav til jeres virksomhed - for jeres hjemmeside skal altid være aktuel for at tiltrække brugernes opmærksomhed.


Konverteringsoptimering skaber jeres vækst online og giver brugerindsigt

Optimering med fokus på bundlinjen

Når vi optimerer jeres hjemmeside, går vi systematisk til værks ud fra en best practice model, der fokuserer på at give jer flere konverteringer. Vi tilbyder 3 produkter, der tilsammen giver garanti for flere kunder i butikken:

  1. Optimeringsanalyse ud fra 250 parametre og konkrete forslag til at øge konverteringsraten
  2. Udvikling af en landingsside til at øge jeres salg eller kickstarte en nye kampagner
  3. Løbende A/B testing på jeres website med intelligente tools, så I øger salget måned for måned
Landing pages er en uundværlig del af enhver succesfuld kampagne

Landing pages

Øg salget
A/B tests giver konstant flere konvertering og tilgodeser kundernes behov

A/B tests

Find formlen

Jens Andreasen, Project and Sales Manager

"IIH Nordic er en flok nørder som er meget kompetente og behagelige at arbejde med."

Tag på kursus i optimering af hjemmesider

Få en bedre hjemmeside

Få styr på, hvordan du laver klare call to actions, begrænser de besøgendes frafald og bruger A/B tests til at finde de optimale løsninger.

Kursus i optimering af hjemmesider

Berit Jensen, Direct Marketing Manager

"Vores lange tætte samarbejde har vist sig centralt for salg af vores produkter. Vi kan kun give IIH vores varmeste anbefalinger til håndtering af virksomhedens online markedsføring."


Jeres resultater

Med website optimering får I et godt fundament for fremtidige topplaceringer på søgemaskinerne. I får mere kvalificeret og konverterende trafik og øget ROI.

Jeres fordele

Vi sørger for at lukke kritiske fejl. Ved at lade os stå for optimeringen af jeres hjemmeside, sparer I samtidig tid og ressourcer.

Rådgivning

Vi holder os opdaterede og kan derfor tilbyde jer rådgivning og sparring. Vi kommer med konkrete anbefalinger ud fra den nyeste viden.


Hvordan kan vi hjælpe?

Det er de færreste hjemmesider, der lever op til deres fulde potentiale, og hvis I mistænker, at det er tilfældet med jeres virksomheds hjemmeside er I velkomne til at kontakte os i dag til en uforpligtende snak omkring jeres forretning og muligheder, og hvordan vi bedst kan hjælpe jer.