Landing pages

Én side med ét klart fokus: konvertering

Mister I for mange besøgende?

Tallene i Analytics (og på bundlinjen) taler deres tydelige sprog. Alt for mange af jeres besøgende forlader jer inden for det første minut på hjemmesiden – og I hører sjældent fra dem igen.

Landing pages hos IIH sikrer jer det optimale afsæt til nye kampagner

Med landing pages får I flere kunder

Hvad ville det betyde for jer, hvis endnu flere af jeres besøgende blev til leads?

Jeres landing page er tragten til konverteringer

Landing pages er optimerede mod et budskab og leder de besøgende frem mod ét bestemt mål. Hvis de besøgende f.eks. klikker på en annonce om sportssko, kunne jeres landingside vise det aktuelle udvalg af sneakers, og samtidig motivere dem til videre handling.

Få flere kunder med en målrettet landing page

I skal tage jeres besøgende i hånden og vise dem, hvad de skal gøre. Jo mere målrettet jeres landing page er, jo bedre vil den konvertere. Men det kræver mange forskellige elementer at skabe en god landing page – den skal være troværdig, overskuelig, have et tydeligt call to action og meget mere.


Få en ny landing page - uden at bruge tid på teknik

Når IIH opsætter jeres landing page er den – selvom den har samme design som resten af jeres site – bygget uden for jeres hjemmesidemiljø (CMS). I slipper også for selv at skulle udvikle nye grafiske elementer, formularer med mere og kan drage fordel af vores designeres mangeårige erfaring med brugervenlighed, konvertering og salg på nettet.


Hvorfor bruge IIH Nordic til at lave jeres landing pages?

  • Med IIH Nordic får I en partner, der har konverteret og optimeret landing pages i 10 år
  • Vi sikrer jer en landing page baseret på den nyeste viden og undersøgelser
  • I får et kæmpe team i ryggen – vi er både designere, SEO-specialister, content writers m.fl.

Konverter leads til kunder

Vi bygger landing pages baseret på den nyeste viden om blandt andet webpsykologi, brugervenlighed, konvertering og effektive call to actions, der får jeres besøgende til at reagere. Kontakt os i dag og få lagt en strategi for hvordan I kan konvertere flere besøgende til leads. Ring til os på 70 20 29 19 eller skriv via vores kontaktformular.

Kontakt os her

Specialdesignede landing pages udformet til ét simpelt formål - konvertering

Andreas Pettersson, Senior Analyst

"IIH Nordics indsigt i anvendt online effektmåling har hævet SAS Onlines forståelse og brug af WebTrends til langt mere målrettede højder."

"Jeg har deltaget i flere kurser hos IIH efterhånden, og kan varmt anbefale den enorme ekspertise der ligger i virksomheden og dets formidling. Det har gjort mig til en bedre online optimeringsspecialist."

Tag på kursus i optimering af hjemmesider

Kursus i optimering af hjemmesider

Se info og datoer her