Marketing Automation

Tab aldrig et lead på gulvet igen

Marketing automation: Undgå udtørrede pipelines

Udnytter I data om jeres kunder og leads godt nok? Vil I have indsigt i, hvad kunderne laver på jeres website og se de mest købsparate leads?

Vil I samtidig også gerne spare tid og kun anvende ét system til at håndtere: 

 1. Lead generering via hjemmeside, sociale medier og SEO 
 2. Personaliseret, segmenteret og relevant indhold til jeres målgrupper
 3. Distribution på - og analyse af - indhold på sociale medier 
 4. Automatisering af kampagner, segmenter, A/B test mv.
 5. Overblik, analyse og rapportering på tværs af jeres kanaler


Med marketing automation skaber jeres data forretningsværdi

IIH Nordic er nordiske eksperter i marketing automation og content marketing. Vi kan rådgive jer om strategi, opsætning, integrationer - og bedre udnyttelse af jeres data. Vi er udnævnt til det digitale bureau i Danmark med de bedste web analytics-kompetencer 3 år i træk - og vi ved, hvordan I når jeres mål online.

Vi er platformsuafhængige og har erfaring med en lang række marketing automation systemer - fra Enterprise systemer som Eloqua, Marketo og Adobe Campaign til værktøjer som Act-On, Hubspot og Teradata, hvor I hurtigt kommer i gang med at se resultater. 


Marketing automation skaber fremdrift i jeres lead generering

Med marketing automation kan I:

 1. Få flere leads i jeres pipeline
 2. Pleje leads med personaliseret og relevant indhold
 3. Se hvilke leads, der er mest købsparate
 4. Opsætte alarmer for varme leads, så I når at reagere i tide


Marketing automation er vejen til personaliseret dialog med kunderne

Test jer selv: Er I klar til marketing automation?

Så, hvis I vil have flere leads (og fastholde dem I har), er det nu I skal se jeres processer efter – og ændre dem. Skal vi se at komme i gang? Tag testen og se om I er klar til marketing automation

Test om I er klar til marketing automation


Personalisering og segmentering gør jeres online markedsføring til fluepapir for nye leads

Sammen med lead scoring giver marketing automation jer værktøjer til at automatisere kampagner, så de tilpasser sig den enkelte besøgendes behov og interesser.

Systemet kan lave personaliserede e-mail kampagner og landingssider, så modtagerne oplever en personlig og målrettet kommunikation.


Få en uvildig rådgiver, der hjælper jer med at få mere ud af jeres marketingbudget

IIH Nordic er et af Nordens førende digitale bureauer. Vi har mere end 10 års erfaring og er i dag 50 online-specialister. Vi har lang erfaring i at rådgive virksomheder i marketing automation. Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Opsætning
 • Support
 • Rapportering
 • Strategisk rådgivning

Vi er ikke bundet til et bestemt marketing automation system, men tager udgangspunkt i jeres organisation, mål og behov.


Skal vi mødes?

Ring til os på 70 20 29 19 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer inden for 1 arbejdsdag. Vi tager også gerne et møde, hvor vi ser på, hvilke processer I kan automatisere, så marketing automation giver værdi for jer.

Mere end 10 års erfaring og kunder som Velux, FitnessWorld og FLSmidth har lært os, at vækst sker i en kombination af databaserede beslutninger, digital nytænkning og viljen til at sætte højere mål. Den tilgang vil vi også gerne tilbyde jer.