Effektiv online markedsføring

Få det optimale online marketing mix

Invester i online markedsføring med fokus på branding, salg og kundefastholdelse

Der findes ingen billigere markedsføring end online markedsføring, hvis det gøres rigtigt. Med den rette viden, strategi og erfaring med effektiv eksekvering kan IIH Nordic sikre, at I får fat i de helt rigtige målgrupper, der køber her og nu og bliver til loyale kunder på den lange bane.

Søgemaskineoptimering giver øget trafik på jeres hjemmeside

Søgemaskineoptimering

Se hvorfor SEO virker
Social annoncering skaber både nye og loyale kunder

Social annoncering

Skab relationer og salg
Email marketing giver høj ROI

Email marketing

Opnå sublim ROI
Content Marketing fastholder kunderne og er effektiv branding

Content Marketing

Nå nye leads

Bliv klogere på online markedsføring med IIH Nordic

Vi laver kurser i alle vores ydelser, så vores kunder hele tiden er up to date med den seneste udvikling. Derudover taler IIH Nordic på førende konferencer både i Danmark og udlandet. Bl.a. SMX Stockholm - IMC (internet marketing conference), Gulltaggen, samt arrangementer hos Huset Markedsføring og FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel).

Tag på kursus hus IIH Nordic

SEO, AdWords og content

Se kommende kurser

Rasmus Lund, Project Manager

"Vi benytter IIH Nordic til vores internationale SEO analyser og vi værdsætter de handlingsorienterede og indsigtsfulde input vi får."

Per-Oluf Gustafsson, Online Manager

"Oprindeligt var vores udgangspunkt, at IIH kun skulle have optimeret AdWords for os i Danmark, men vi kan se at deres tilgang til online markedsføring er en gevinst for Ellos i hele Norden."


Kontakt os nu og få lagt en online markedsføringstrategi

Få mere ud af jeres online markedsføring med vores specialistviden og dokumenterede resultater. Vi kan helt sikkert hjælpe jer med at udnytte mulighederne for markedsføring på nettet. Udfyld kontaktformularen eller ring på 70 20 29 19.