Content marketing

Vi udvikler unikt content, der understøtter jeres strategi

Skab værdi for jeres målgruppe

Content marketing handler om at skabe værdi for jeres målgruppe. Om at give dem noget, de kan bruge, blive inspireret af, tale om, måske grine af og dele på sociale medier. I dag vil brugerne selv vælge, hvad de udsættes for. De vil selv researche - og selv vælge. Og meget af dialogen foregår på de sociale medier. Derfor er content marketing intelligent pull-marketing, og giver fantastisk ROI, hvis I gør det rigtigt.

Få indsigt med en content marketing analyse hos IIH Nordic

Content Marketing analyse

Se hvor I skal sætte ind
Læg en content marketing strategi og overtag nye digitale markeder

Content Marketing strategi

Sæt jer et mål

Kom i gang med content marketing

IIH Nordic arbejder med content marketing både for os selv og vores kunder. Vi kan derfor hjælpe jer med alt fra strategi til tekstforfatning og eksekvering. Et forløb med content marketing kan se således ud:

  1. Kortlægning af jeres strategi
  2. Udvikling af personas
  3. Rådgivning om og produktion af indhold
  4. Effektmåling og rapportering med fokus på ROI
Content marketing går i hjernen og hjertet på jeres kernekunder

SEO optimeret indhold

Desuden er IIH også et SEO bureau, og alt vores content er søgemaskineoptimeret, så det giver jer synlighed på Google og via denne markedsføringskanal når ud til flere potentielle kunder.

En content marketing strategi giver trafik til jeres hjemmeside

I får klare mål, strategi, udgivelsesplan og content idéer. Vi er specialister i webanalyse og måling. Vi dokumenterer, at jeres indsats virker – eller hjælper jer med at forbedre den. Kontakt IIH Nordic på 70 20 29 19 eller udfyld formularen for et uforpligtende møde.