Content marketing validering

Få jeres eget roadmap til succes med content marketing

Sådan får I øget udbytte af content marketing

Det er nu. I skal styrke jeres leadgenerering, jeres konverteringer og jeres kunders engagement. Og I skal bygge jeres content marketing strategi på det stærkeste fundament. Det kan I med en content marketing validering.

En content marketing validering giver jer et sikkert afsæt til at:

  1. Lægge en effektfuld content marketing strategi der indeholder mål, KPI'er og viden om, hvordan I måler effekten
  2. Skabe content, der tiltrækker nye leads og engagerer jeres eksisterende brugere
  3. Bygge videre på det gode I allerede har – og optimere det 110%
  4. Lukke hullerne mellem forretningens mål og kundernes behov
  5. Undgå at spilde tid og penge på content, der ikke performer

 

En content marketing validering tager udgangspunkt i jeres mål, behov og aktuelle situation. Som årets analytics-hus 4 år i træk bygger alle vores valideringer på grundig analyse og data, derfor kan I træffe de beslutninger, der former jeres forretning, på det mest oplyste grundlag.

 

Hvad kan jeres content validering indeholde?

 

 

Content audit

Vi analyserer jeres eksisterende content og giver jer svar på, hvor I mangler content i forhold til kundernes købsfaser, hvilke temaer der går igen og hvad der kendetegner jeres tone-of-voice.

 

Content scoring og optimering

Et grundigt eftersyn af jeres content. Vi viser, hvad der er jeres top performende content, hvor potentialet gemmer sig og hvor I ligger i forhold til konkurrenterne.

 

Sweet Spot analyse

Hvilke emner og keywords kan tiltrække nye kvalificerede leads? Hvilke content typer vil give jer mest værdi? Hvilke emner inden for jeres branche trender lige nu? En sweet spot analyse er det sikre udgangspunkt for en kommende content marketing strategi.


Bestil en content marketing validering eller få mere information

En datadreven content marketing validering giver jer overblik over jeres eksisterende content marketing, viser hvordan I konkret indfrier jeres potentiale, og giver jer konkrete anvisninger til at komme sikkert videre (eller godt i gang) med content marketing. Prisen afhænger af jeres specifikke ønsker og behov, men starter fra 15.000 kr.

Alle valideringer er baseret på en grundig for-analyse med jer, så kontakt os i dag og fortæl os om jeres behov.

 

Når du udfylder formularen kontakter vi dig indenfor 24 timer. Har du spørgsmål, du vil have afklaret med det samme, så ring til os på telefon 70 20 29 19 eller kontakt os her


Skab bedre resultater med content marketing

IIH Nordic er et datadrevet digitalt bureau med mere end 10 år på bagen. Vi arbejder med hele paletten af online markedsføring - og den viden får I også glæde af, når det kommer til at skabe content marketing, der bliver fundet af søgemaskinerne, trænger igennem lydmuren hos jeres målgrupper og konverterer.

Læs mere om vores tilgang til content marketing.


Astrid Zachariasson, Marketing Project Manager

"IIHs indsigt og forståelse i vores web analytics og online markedsføring har virkelig givet os et vigtigt skub i den helt rigtige retning."

Andreas Pettersson, Senior Analyst

"IIH Nordics indsigt i anvendt online effektmåling har hævet SAS Onlines forståelse og brug af WebTrends til langt mere målrettede højder."

Tag på content marketing kursus

Tag på content marketing kursus

Se priser og datoer her