Infographics

Bliv set, husket og delt

Infographics gør tekst, billeder og data til storytelling

Infographics er data og information fortalt i grafik og billeder. Hjernen bearbejder illustrationer 60.000 gange hurtigere end tekst. Billeder lagres også langt bedre i hukommelsen.


Infographics er et specialistområde for IIH Nordic

Infographics sætter data i spil

En infographic kan forvandle data til engagerende storytelling. De fleste virksomheder har allerede tonsvis af egnede data. Vi gør kolde data til varmt content, der gør modtagerne nysgerrige på tværs af jeres sociale medier og digitale platforme.

Få et bud på jeres næste infographic


Professionel data tracking

Få et professionelt design tilpasset jeres målgruppe, og så er vi blandt Danmarks skarpeste til data tracking. Vi kan redegøre for effekt og ROI af jeres infographics på tværs af kanaler.

Vis jeres brand gennem storytelling

Når vi sidder midt i tonsvis af vores egne data, kan det være svært at gennemskue hvor den gode historie gemmer sig. Vi er eksperter i storytelling og analytics og kan give jer nye ideer og input.

Jeres infographic skal ud i verden

De fleste virksomheder har allerede data til masser af infographics. Vi hjælper jer med at finde den gode historie og sørger for, at der er en strategi for distributionen, så målgruppen bliver eksponeret.


Infographics giver overblik

IIH Nordic varetager processen omkring infographics. Fra strategi til distribution. Vi  kan grave data frem, medtænke infographics i jeres lead strategi og stå for kundeanalyse og målrettet distribution.

Til højre kan I se IIHs bud på en infographic, der viser email marketing gennem storytelling.


Infographics skal være en del af jeres samlede content marketing strategi

Hos os får I en strategisk plan over jeres fremtidige brug af infographics, der styrker jeres gennemslagskraft på sociale medier. Vi producerer dem også gerne for jer, så I kan koncentrere jer om jeres forretning.


Bliv kendt i branchen med levende, lækre infographics

Kontakt os og få et bud på jeres næste infographics

Kontakt IIH Nordic og hør hvordan infographics kan sikre mere trafik til jeres hjemmeside.

  1. Vi identificerer relevante data
  2. Brug infographics til leadgenerering
  3. Husk en strategi for distributionen