Professionelle webtekster får jeres budskaber frem

Vores tekster hjælper jer med at tiltrække, motivere og konvertere

Vi er ord-entusiaster

Gode tekster tiltrækker, motiverer og konverterer jeres besøgende til kunder. De kan gøre underværker for jeres forretning. Men alt for mange virksomheder tager dem som en selvfølge og arbejder ikke struktureret med optimering af indhold. IIH Nordic er specialister i online tekstforfatning. Vi optimerer jeres tekster, så de kommer højt op i søgemaskinerne og bliver set af brugerne, præcis når de leder efter jer.

Konverterer jeres tekster hver gang?

IIHs professionelle tekstforfattere er ord-entusiater. Vi elsker at endevende en sætning og justere den igen og igen, indtil vi er sikre på, at den holder i forhold til målet. Vi er altid opdaterede på den nyeste viden om søgemaskineoptimering, konvertering og persuasive copywriting.

  1. Overholder I de nyeste regler for SEO?
  2. Er jeres tekster tilpasset jeres målgrupper?
  3. Motiverer de til handling?
  4. Har I styr på tone of voice?
Professionel tekstforfatning giver flere konverteringer

Vi skriver i øjenhøjde med jeres målgrupper

IIHs tekstforfattere skriver i øjenhøjde med jeres målgruppe – uanset om I sælger løbesko eller kompressionssokker, it-systemer eller slagboremaskiner.

Mere end 10 års erfaring

Vi har lang erfaring i at forvandle komplekse produktbeskrivelser til forståelig tekst, der motiverer jeres modtagere.

Vi kan tiltrække og motivere

Den gode tekst bidrager til at tiltrække besøgende til siden, få dem til at lægge varer i kurven og takke ja til mødet eller nyhedsbrevet.


Med IIH Nordic får I tekster, der giver flere konverteringer på jeres:

I kan også få en unik tekststrategi fra bunden, der giver jer et skarpere udtryk på tværs af kanaler. Vi tilbyder også copywriting på engelsk, norsk, svensk og tysk. Vi tager gerne et kig på jeres nuværende tekster eller kommer med forslag til nyt indhold, der kan styrke jeres forretning.


Alt i tekst - tekstkoncepter, online tekster, seo-tekster og storytelling

Få gennemførte tekstkoncepter, online-tekster og professionel storytelling, der får jeres kunder til at engagere sig. Alt sammen set i et SEO-perspektiv, og med et fokus på optimering, effektmåling og ROI. Ring på 70 20 29 19 eller kontakt os lige her.

Kontakt os i dag

Tekstforfatning og storytelling binder hele jeres brand sammen - Få hjælp fra IIH Nordic