Remarketing

Lok kunderne hele vejen fra research til check out

Remarketing følger kunden hele vejen gennem salgstrakten

Kundernes research-fase er blevet længere, og det er blevet sværere at konvertere i første hug. Remarketing er derfor blevet et nødvendigt redskab til at minde kunden om de tilbud, de tidligere har vist interesse for. Remarketing fastholder jer i folks bevidsthed, giver flere konverterende kunder og begrænser antallet af forladte indkøbsvogne. 


Remarketing sikrer langt flere konverteringer over tid

Følg jeres kunder og få flere konverteringer

Remarketing er personaliseret markedsføring, der viser jeres annoncer til lige præcis de personer der har udvist interesse for jer, hvilket giver en langt højere konverteringsrate. Vi tilbyder remarketing-opsætning på alle de store marketing-kanaler:


Vi kan opsamle kundedata på tværs af kanaler

Vi indsamler data på jeres besøgende, så I kan fastholde deres interesse, ved at annoncere direkte til dem på Google og alle de social kanaler. Via avancerede audience profile tools, kan vi opsamle kundedata på tværs af platforme og lave en cross channel remarketing-strategi. Forbundet remarketing på tværs af kanaler kan give endnu højere konvertering.

Book os til et møde, og lad os vise jer potentialet ved remarketing

Lad os tage en snak om jeres nuværende marketingstrategi. Så kommer vi med et bud på hvordan vi forbedrer den via remarketing, så I får flere tilbagevendende kunder og øget salg. Kundernes købsproces er blevet længere, men vi sørger for, at I fastholder dem fra de researcher på Google til de står med Dankortet i hånden.


Certificeringer

Vi holder os certificeret omkring remarketing og annoncering på digitale kanaler

Mikkel Mayner Lind, Digital Manager

"IIH Nordic er vores mangeårige partner inden for digital markedsføring, og hvert år overgår IIH sig selv og de opsatte mål. Der er fokus på at skabe trafik, der konverterer, og fagligheden på SEO og SEM er tårnhøj."

Tag på kursus i online markedsføring hos IIH Nordic

Styrk dine kompetencer

Kursus i online markedsføring