SEO-optimering giver vækst

Lad kunderne finde jer online

Søgemaskineoptimering - en god langsigtet investering

De fleste brugere finder jeres side via søgemaskinerne og hovedsageligt Google, som 92% af danskerne benytter. Selvom I allerede er et kendt brand, så er synligheden i Google ekstremt vigtig, når brugerne søger efter jeres ydelser og produkter.

Fordelene ved søgemaskineoptimering

  • Søgemaskineoptimering er p.t. den bedste og billigste markedsføringskanal i forhold til omkostninger
  • I bliver mindre afhængige af f.eks. AdWords eller anden markedsføring
  • Rigtig søgemaskineoptimering skaber vækst
  • I ejer søgemaskineoptimeringen 

 

Mange kunder køber søgemaskineoptimering, men sikrer sig ikke ejerskab af det producerede. Hvis samarbejdet ophører, kan dette resultere i en betydelig meromkostning i forbindelse med erhvervelsen af dette arbejde. Hos IIH Nordic tror vi på et langsigtet samarbejde, og hos os ejer I søgemaskineoptimeringen.

Vi sikrer jeres søgemaskineoptimering fra strategi til tools

Få lagt en international strategi med IIH Nordic

International SEO strategi

Bliv synlig i hele verden
Få en intro til Searchmetrics

Searchmetrics

Verdens bedste SEO tool

Rasmus Lund, Project Manager

"Vi benytter IIH Nordic til vores internationale SEO analyser og vi værdsætter de handlingsorienterede og indsigtsfulde input vi får."


Søgemaskineoptimering booster din SEO-synlighed

Et typisk forløb med søgemaskineoptimering

I fællesskab får vi kortlagt en strategi for søgemaskineoptimering, som passer i forhold til jeres overordnede målsætninger og online marketingstrategi. Vi kommer rundt om kortlægning, formål, teknisk analyse, strategi og rapportering.

  1. Strategi
  2. Implementering
  3. Rapportering

Martin Munkholt, Partner

"Vi bruger IIH Nordic fordi så ved vi, at der ligger faglighed bag. Ligeledes har de gennem mange år sikret vores placeringer på Google og andre søgemaskiner."

Mikkel Mayner Lund, Digital Manager

"IIH Nordic er vores mangeårige partner til digital markedsføring. Hvert år overgår de sig selv og de opsatte mål. Der er fokus på at skabe trafik, der konverterer. Fagligheden på SEO og SEM er tårnhøj."


Det skal være en god forretning

IIH Nordic garanterer, at søgemaskineoptimering er en win win situation. Det kan vi garantere på baggrund af valide analyser og fastsatte målsætninger - og såfremt et projekt ikke er en positiv forretning, takker vi hellere nej til opgaven.