SEO redirect og flytning

Vi sørger for, I får værdien fra jeres gamle site med

Vi flytter jeres hjemmeside, så I beholder placeringen på Google

Når en hjemmeside har eksisteret i et længere stykke tid, har den oparbejdet en vis værdi i forhold til søgemaskinerne. Hjemmesiden har fået en god alder, der viser, at den er seriøs. Den har opnået nogle gode placeringer, der kaster besøgende af sig, og så har den fået en mængde indgående links. Alt sammen elementer som Google og de andre søgemaskiner værdsætter højt - og dermed belønner.

Undgå at tabe al den organiske synlighed, I har bygget op

Hvis I griber jeres hjemmeside flytning forkert an, risikerer I at smide det hele på gulvet og derved miste alle de gode resultater, I har bygget op gennem tiden. Derfor bør der altid være en gennemarbejdet SEO plan, når I beslutter jer for at skifte platform, så I ikke mister værdifuld trafik.

Kontakt os og få styr på flytningen nu

Flytning af hjemmeside kan gøres uden at I mister SEO-synlighed

En hjemmeside flytning indeholder bl. a.:

  1. Forudgående møde med udviklere omkring vores SEO kravspecifikation
  2. Løbende sparring med jer samt jeres udviklere vedrørende emner som flytning af indhold, opsætning af korrekte redirects samt afklaring af forskelle på den gamle og nye hjemmeside
  3. Gennemgang af vores tekniske tjekliste, der giver høj SEO performance og hurtig load hastighed
  4. Gennemarbejdet redirect analyse af samtlige URL’er, hvilket sikrer, at der er taget hånd om alle udgaver af undersider og at der ikke forekommer flere redirects i træk 
  5. Nøje overvågning af placeringer og SEO synlighed efter flytning af hjemmeside
  6. Afslutningsvis, status på flytning, opnåede resultater og eventuelle ”to do’s”

Få optimal flytning af hjemmeside hos vores team af specialister

Vi laver den optimale hjemmesideflytning

Ved at lade IIH Nordic stå for flytning af jeres hjemmeside, opnår I øget stabilitet i forhold til placeringer på søgemaskinerne. Vi sørger for, at I bevarer værdifuld linkværdi fra de indgående links og takket være vores tekniske indsigt, får I en hjemmeside, der loader hurtigt og performer optimalt i forhold til SEO. Slutresultatet bliver mere gratis og relevant organisk trafik fremover, samt øget ROI på jeres nye website.


Sådan kommer I videre

Igennem årene har vi erfaret, at der ikke er nogen flytning, der er ens. Derfor laver vi altid en dybdegående gennemgang af jeres hjemmeside, så vi får klarlagt alle styrker og svagheder i forhold til SEO. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak omkring jeres forretning og den aktuelle situation. Med jeres inputs kan vi skræddersy en løsning, der sikrer jer gode placeringer og masser af gratis besøgende fremover.

Malene Romme Mørch

"Vi kan klart anbefale IIH, hvis I har brug for en bedre forståelse af nettets rolle i kommunikationen og forretningen."

Jens Andreasen, Project and Sales Manager

"IIH Nordic er en flok nørder som er meget kompetente og behagelige at arbejde med"

Certificeringer

Flytning af hjemmeside er en kernekompetence og vi holder os altid certificerede