Løbende SEO optimering

Vi sikrer jeres synlighed på lang sigt

Løbende SEO

Ved at holde styr på websitets teknik, tekster og links kan I opnå varige og profitable topplaceringer på Google og på den måde få nye kunder i butikken. For at forblive øverst kræves der en fokus på, at serveren og teknikken er på plads, samtidig med at teksterne skal være søgemaskinevenlige og semantisk rigtigt opbygget. Endvidere skal der laves de helt rigtige links, som skal sende jer det sidste stykke op mod toppen.

Hold jeres SEO fokus og bliv synlig øverst på Google

Hos IIH Nordic styrer vi løbende kundernes teknik, tekster og links, og arbejdet prioriteres ud fra en vurdering af, hvor den højeste ROI kan opnås. Når I tegner et SEO abonnement, sørger vi for at overvåge og justere jeres Google Webmaster Tools. Vi optimerer webtekster, kildekode og sørger for søgeordsanalyse. Og vi står for onsite optimering og linkbuilding. Rådgivning og løbende rapportering er ligeledes en del af jeres abonnement.

Løbende SEO hos IIH sikrer en stabil synlighed

Jeres fordele

  • Gratis og relevant trafik fremover
  • I bliver mere synlige end konkurrenterne
  • Øget ROI på jeres online investering

Jeres udbytte

  • Topplaceringer på Google
  • Flere leads og øget salg
  • Billigere og mere relevant trafik

Kom videre

Ingen SEO løsning er ens, så det kan betale sig at få kigget dybere ind i jeres website for at afklare styrker og svagheder. Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres forretning og muligheder, og lad os komme med et bud på, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Martin Munkholt, Partner

"Vi bruger IIH Nordic fordi så ved vi at der ligger faglighed bag. Ligeledes har de gennem mange år sikret vores placeringer på Google og andre søgemaskiner."

Camilla Vilby-Mokvist, Marketing Manager

"Efter indgåelse af samarbejde med IIH Nordic har vi oplevet både en markant stigning i organisk search-trafik, vores CPC-trafik er steget, og ikke mindst er kvaliteten af trafikken forbedret markant."

Tag på kursus hos IIH Nordic

Opgrader dine SEO kompetencer

Se SEO kursus