Searchmetrics - avanceret SEO analyse

Få en introduktion til verdens bedste SEO tool

Få unik indsigt i jeres og konkurrenters styrker og svagheder

IIH Nordic er partner på Searchmetrics SEO tool som i branchen anses for at være det stærkeste SEO værktøj til dato. Værktøjet er med sine dybdegående analyser og enorme mængder data helt unikt og kan give en indsigt og forståelse for SEO, som ikke er set magen til i andre SEO værktøjer. Det er helt uhørt så mange informationer og konkrete anvisninger Searchmetrics giver i forhold til online strategi og SEO tilstedeværelse. Ved at anvende SEO værktøjer vil I opleve, at det giver det jer en klar konkurrencefordel og et forspring.

Searchmetrics giver jer en uhørt konkurrencefordel

Searchmetrics monitorerer ugentligt på verdensplan 700 millioner keywords fordelt på 75 millioner domæner. Det gør, at I altid har et overblik over, hvordan de forskellige websites klarer sig på søgemaskinerne verden over.

Se en testrapport fra Searchmetrics


Uvurderlig viden fra Searchmetrics til optimering af jeres website

Først og fremmest kan I spare masser af tid og penge. Samtidig kan I optimere jeres website på den tekniske del og få onsite optimeret på alle punkter. Med Searchmetrics kan I skabe de bedste links til jeres website og få og fastholde toppositioner på søgemaskinerne.

Samler alle jeres SEO tools i én pakke

I moderne arbejde med SEO bruges der ofte mange forskellige SEO værktøjer, og det er tidskrævende at samle og koordinere data og strukturere arbejdsindsats på tværs af disse. Dette gøres nu meget nemmere og mere attraktivt i den samlede pakke, som I får med Searchmetrics SEO tool, for her kan I nu:

  • Overvåge jeres egne og konkurrenternes rankings
  • Monitorere jeres tilstedeværelse i sociale medier
  • Tilpasse avancerede og overskuelige rapporter
  • Tilkoble jeres Google Analytics eller Sitecatalyst data

Ved at samle flere SEO tools i en suite, så som eksempelvis ranking tools, backlink tools, crawlers samt rapportering, får I et større og mere transparent overblik i dagligdagen.


Searchmetrics bør være blandt jeres must have SEO værktøjer

Bedste research tool til SEO

Searchmetrics giver jer data som ikke findes andre steder i verden og giver en indsigt, der forbedrer jeres bundlinje på SEO og online markedsføring. I kraft af sine store mængder data kan Searchmetrics SEO tool give oplysninger, som i SEO sammenhæng er fuldstændig uvurderlige. På ganske få klik kan I trække informationer ud, som kan give jeres website et stort boost.

  1. Er I mere SEO synlig end konkurrenterne?
  2. Hvor har I størst online potentiale?
  3. Hvad er værdien af jeres organiske keywords?

Konkurrent-analyser

Overvåg jeres konkurrenter i forhold til, hvor synlige de er. Se hvilke keywords, de ranker på, og om de er på vej op eller ned. Se også hvilken SEO værdi det har og hvor meget, de skulle have betalt i AdWords for den tilsvarende trafik.

Analysér linkprofiler

Searchmetrics giver jer hurtigt opdaterede lister over konkurrenternes backlinks, samtidig med at der laves en grundig analyse af værdien af dem. Overblikket gør, at I bruger tiden rigtigt og effektivt i forbindelse med linkbuilding.

Keyword analyser

Searchmetrics' skarpe og dybdegående keyword analyse gør det nemt at arbejde videre. Med udgangspunkt i, hvad der søges på, får I stærke long tail keyword lister, hvor I både kan se søgevolumen og en estimeret klikpris fra Adwords.


Få adgang til Searchmetrics før konkurrenterne

Kunne I tænke jer en demonstration af et af de bedste SEO tools, der dokumenterer, hvor meget jeres virksomhed kan få ud af Searchmetrics? Så kontakt os for et uforpligtende møde på telefon 70 20 29 19 eller bed om at blive ringet op.


Mette Hattens, Marketingchef

"Jeg er aldrig i tvivl om deres faglige kompetencer; altid i særklasse."

Certificeringer

Vi er Searchmetrics certified

Certificeringer

Vi holder os up to date på Searchmetrics og andre SEO værktøjer