Få validereret jeres SEO

En SEO analyse viser jer, hvordan I slår konkurrenterne

SEO analyse - en god langsigtet investering 

IIH Nordic giver jer indsigt og forståelse for jeres SEO muligheder. I vores SEO analyse angiver vi styrker og svagheder i forhold til jeres synlighed på Google. Vi kommer med klare og præcise anbefalinger til, hvilke tiltag, der skal føres ud i livet. I kan så efterfølgende vurdere, om det er aktiviteter, I vil have hjælp til – eller om I har in house ressourcer til at løfte opgaverne selv.

SEO analyse kortlægger jeres potentiale for øget synlighed

Hvad er jeres potentiale og udfordringer?

Hos IIH Nordic analyserer vi i SEO analysen jeres teknik, tekster og links. Ud fra dette får I en prioriteret vurdering af, hvilke tiltag der vil give den højeste ROI.

Book en SEO analyse

Jeres fordele

  • Få afklaret jeres potentiale
  • Få lukket kritiske fejl og mangler
  • Få konkrete anbefalinger ud fra den nyeste viden 

Jeres resultat

  • Et teknisk korrekt fundament
  • Overblik over fejl og mangler
  • Et godt fundament for fremtidige topplaceringer

Sådan kommer I videre

Ingen SEO løsning er ens så det kan betale sig at få kigget dybere ind i jeres website, så styrker og svagheder kan afklares. Kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres forretning og muligheder og lad os komme med et bud på, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. 

Knut Nägele, SEO Manager

"Vi har flere gange fået hjælp til analytics og search af IIH Nordic. IIH Nordic lever fuldt ud op til vores høje ambitioner."

Mette Scheel, Head of Consumer Sales

"Vi er glade for vores samarbejde. IIH er en vigtig strategisk partner for os. Både i forhold til vores Adwords, SEO håndtering men også ift udvikling af vores forretning."


Certificeringer

Få SEO analyse af et fuldt certificeret digitalt bureau