Global SEO strategi og eksekvering

Vi sikrer jer synlighed i hele verden

International SEO strategi

Når I skal have synlighed rundt omkring i verden, er det vigtigt, at der er et overordnet overblik over, hvordan der performes i det enkelte land. Gennem styring, overvågning, support og uddannelse er IIH Nordic med til at sikre, at jeres globale SEO strategi er veldefineret og ikke mindst eksekverbar helt ud på det enkelte landekontor.

Bliv synlig i hele verden og få ensrettet indsatsen hele vejen rundt

Først når alle webmastere, redaktører og andre bidragsydere har forstået strategien og har fået de rigtige værktøjer, kan målsætningen om global synlighed opnås.

Global SEO strategi med IIH Nordic:

IIH Nordic er med jer hele vejen fra planlægning og strategi til eksekvering. Vi rådgiver og sparrer desuden med jer, samt står for undervisning, hvis nødvendigt.

  1. Overvågning og justering af Google Webmaster Tools i alle lande
  2. Opsætning af ranking værktøjer
  3. Onsite optimeringsforslag
  4. Udarbejdelse af guidelines og videoer til webmastere
Få en SEO strategi hos IIH

IIH og SEO strategi

IIH Nordic har stor erfaring med international SEO og vi besidder indsigt i nationale forskelle i markeder og søgeadfærd. Vores grundige analyser sikrer jer et højt bundniveau over hele verden.

Fordele ved global SEO

  • Bedre udnyttelse af lokale online ressourcer
  • Billigere og mere relevant trafik i hele verden
  • Sikkerhed for performance

Jeres udbytte

  • I får øget ROI på jeres online investering
  • Alle arbejder efter samme retningslinjer
  • I bliver mere synlige end konkurrenterne

Få lagt en international SEO strategi

At få en større organisation til at trække i samme retning, når det gælder SEO, er en udfordring, som vi har hjulpet flere internationale virksomheder med. Så kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres forretning og muligheder, og lad os komme med et bud på, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. 

Rasmus Lund, Project Manager, Marketing Communication

"Vi benytter IIH Nordic til vores internationale SEO analyser og vi værdsætter de handlingsorienterede og indsigtsfulde input vi får."

Mette Scheel, Head of Consumer Sales

"Vi er glade for vores samarbejde. IIH er en vigtig strategisk partner for os. Både i forhold til vores Adwords, SEO håndtering, men også ift. udvikling af vores forretning."

Mikkel Mayner Lind, Digital Manager

"IIH Nordic er vores mangeårige partner på digital markedsføring. De overgår sig selv og de opsatte mål hvert år. Der er fokus på at skabe trafik, der konverterer, og fagligheden på SEO og SEM er tårnhøj."