LinkedIn annoncering er vejen til nye B2B leads

Målrettet annoncering og rige segmenteringsmuligheder

Tiltræk de største leads på LinkedIn

Det professionelle sociale netværk byder på målrettet annoncering til at nå beslutningstagere i virksomheder. I takt med, at LinkedIn er blevet et populært socialt medie med forhøjet aktivitet, er potentialet for annoncering også steget markant i forhold til leadgenerering. Har jeres B2B virksomhed en veldefineret målgruppe? Så kan LinkedIn annoncering være den mest effektive måde at nå dem på, da I har mulighed for at målrette annoncer til præcise segmenter.


Næsten 30 % af danskerne er på LinkedIn

Med LinkedIn annoncering, får I hurtigt overblik over, hvem der er interesseret i jeres virksomhed. 1,8 millioner danskere er på LinkedIn, hvilket gør det til det næststørste sociale netværk efter Facebook. Samtidig er brugerne der i professionel sammenhæng og vil i høj grad være modtagelige over for annoncering, der kan fremme deres virksomhed eller karriere.

LinkedIn annoncering har detaljerede segmenteringsmuligheder

Stort B2B potentiale i LinkedIn annoncering

I takt med, at LinkedIn er blevet et populært socialt medie med forhøjet aktivitet, er potentialet for annoncering også steget markant i forhold til leadgenerering. Med LinkedIn annoncering, får I hurtigt et overblik over, hvem der er interesseret i jeres virksomhed.


Få hjælp til online succes med LinkedIn annoncering

IIH Nordic er specialister i at nå jeres kunder med digital annoncering og online marketing. Vi har stor succes med LinkedIn annoncering som et redskab til at komme i kontakt med B2B kunder, hvilket er en mulighed, som mange virksomheder overser.

Ram lige direkte ned i din målgruppe med LinkedIn annoncering

Malene Langkilde, Marketing Manager

"IIH har en viden, der kan anbefales, når det kommer til online markedsføring."

Mette Hattens, Marketingchef

"Jeg er aldrig i tvivl om deres faglige kompetencer; altid i særklasse."

Et kursus i LinkedIn styrker din B2B-kommunikation

Kom på kursus i LinkedIn

Lær at få flere B2B leads