Twitter Annoncering

Få en stemme på hele verdens talerør

Twitter-annoncering - bliv hørt og delt i hele verden

Twitter er det ultimative værktøj til at ramme en dedikeret skare af informationssøgere. Skarp og iøjnefaldende Twitter annoncering kan være med til at gøre jer til thought leader i branchen. Får I først foden inden for som en troværdig Twitter kilde, vil I opnå delinger nye følgere.

Tal direkte til nye leads

Med Twitter annoncering kan I opnå 1:1 dialog med jeres kunder og der er derfor heller ikke langt til nye vigtige leads. Lær at kommunikere som de bedste på Twitter og annoncér til en strategisk udvalgt målgruppe. Som virksomhed er der stadig et enormt vækstpotentiale på Twitter. Vi hjælper jer med selve annonceringen, med tilbyder også rådgivning om Twitter strategi.

Twitter annoncering er et online talerør til hele verden

Bliv synlig i dine kunders nyhedsstrøm

Flere og flere vælger at få nyheder inden for bestemte områder gennem Twitter, da mange nyheder rammer Twitter, før de rammer pressen. Det giver jer mulighed for at sprede jeres budskaber til personer over hele verden, som er interesserede i det område, jeres virksomhed beskæftiger sig med.

Kursus: Få styr på Twitter - og resten af social


Twitter-annoncering er mere direkte end Facebook

Hvor Facebook annoncering er rettet mod en bredere følgerskare, er Twitter annoncering mere baseret på nyheder, ekspertviden og kommentarer på aktuelle begivenheder. Til gengæld kan Twitter annoncering betyde, at I får fat i de helt rigtige leads, eller nye kunder der vælger at sprede alt det I deler - i deres egne netværk. På Twitter, kan I nå langt ud i jeres branche, fordi konkurrencen stadig er forholdsvis begrænset.  


Med Twitter kan I

Agere øjeblikkeligt i forhold til respons på jeres brand og produkter. I kan opdatere hurtigere end på noget andet medie og annoncere i real time til udvalgte målgrupper

Jeres resultater

I kan sprede jeres budskaber og dele ekspertviden - også internationalt. I kan booste jeres andre markedsføringskanaler via Twitter og blive synlig for nye kundesegmenter.

Jeres fordele

Der er rigtigt gode muligheder for at tracke hvor effektive jeres budskaber er og måle jeres ROI. Vi rådgiver også om strategi, frekvens og tone of voice, så I trænger igennem.


Web analytics skal være på plads

Effekten af Twitter og Twitter annoncering kan være ligefrem og øjeblikkelig - men ofte svær at måle. For at kunne benytte Twitter og andre sociale kanaler effektivt, kræver det at jeres virksomhed har opsætningen af web analytics på plads.

Kombiner analytics til jeres sociale kanaler

Twitter annoncering kan skabe viral effekt med den rigtige strategi og tone of voice