Adobe Analytics

Vi tilbyder validering, installation og support på abonnement

IIH er certificeret partner i Adobe Analytics support

Med en certificering som Adobe Analytics Certified Expert har IIH Nordic nu fået den officielle blåstempling af, at vi kan hjælpe jeres virksomhed med support til Adobe Analytics. IIH Nordic har gennemgået Adobes kursus Adobe Analytics Certified Expert hos Adobe University, et af den mest krævende af Adobe Analytics partner certificeringskurser. Certificeringen er designet til partnere, som hjælper kunder med support til Adobe Analytics mange forskellige værktøjer og derfor er vi hos IIH Nordic tilfredse med at kunne udbyde denne service.

Få en Adobe Analytics validering så data opsamles optimalt

Adobe Analytics Validering

Er jeres konto sat rigtigt op?
Adobe Analytics installation sikrer at jeres data er valide

Adobe Analytics Installation

Få jeres konto sat professionelt op

Grundig indsigt og tests

I forbindelse med certificeringen er IIH Nordic blevet grundigt testet i mange forskellige aspekter af brug af Adobe Analytics. Certificeringen omfattede således test i blandt andet

  1. Web analytics principper og KPIer
  2. Adobe Analytics brugerflade, begreber og rapporter
  3. Adobe Analytics rapportering og distribution
  4. Segmentering, klassifikationer og SAINT
IIH Nordic er specialister i Adobe Analytics med et dedikeret data-team

Lad os tage en snak

Vi kan skræddersy en Adobe Analytics-løsning til jer, men lad os tage et møde, hvor vi får afdækket jeres præcise mål, udfordringer og behov.


Astrid Zachariasson, Marketing Project Manager

"IIHs indsigt og forståelse i vores web analytics og online markedsføring har virkelig givet os et vigtigt skub i den helt rigtige retning."

Thomas Ottosen, Speciakonsulent

"Det var netop IIHs forståelse for mulighederne inden for web analytics-værktøjer, samt deres uvildige rådgivning, der var den afgørende faktor i forbindelse med vores valg af det helt rigtige web analytics-værktøj."

Malene Romme Mørch

"Vi kan klart anbefale IIH, hvis I har brug for en bedre forståelse af nettets rolle i kommunikationen og forretningen."