Adobe Analytics installation

Få Adobe Analytics sat op af en certificeret partner

Adobe Analytics installation

Med Adobe Analytics får I mulighed for at analysere brugernes adfærd på jeres hjemmeside i detaljer. Det betyder, at I kan optimere jeres hjemmeside baseret på faktiske brugerinteraktioner. Når Adobe Analytics er sat korrekt op i forhold til jeres forretningsmål, kan I dokumentere effekten på en lang række områder, f.eks. markedsføringsaktiviteter, website funktioner og salg. En korrekt opsætning er derfor et vigtigt element til en succesfuld måling, hvor beslutninger træffes på baggrund af data og ikke formodninger.

Lad vores eksperter sætte det hele op

En installation indeholder identificering af rapporteringsbehov og opsætning af regler og rapporter. Derefter overlader vi Adobe Analytics-kontoen til jer, med sikkerheden om at I har fået den bedst mulige data-tracking. Så bliver det lettere for jer at opsætte nye mål og tiltag løbende.


Med en Adobe Analytics installation fungerer alt perfekt fra starten

Kom godt i gang med en opsætning hos IIH Nordic

Vi er certificeret i Adobe Analytics og samarbejder med Adobe, for at sikre vores kunder den optimale løsning. Vi har opsat mange Adobe Analytics løsninger, og vi kan skræddersy en fremtidssikret opsætning, som tager udgangspunkt i netop jeres forretning. Vi sørger for en teknisk optimeret implementering, der dækker:

  1. Test og validering af data
  2. Definering og opsætning af KPI’er
  3. Opsætning af specielle funktioner som f.eks. Marketing channels, kampagnemåling, hændelsessporing, dokumenter og custom links

Certificeringer

Certificerede web analysts Certificerede eksperter i Adobe Analytics installation Google Partners og Adobe Analytics specialister

Astrid Zachariasson, Marketing Project Manager

"IIHs indsigt og forståelse i vores web analytics og online markedsføring har virkelig givet os et vigtigt skub i den helt rigtige retning."

Jens Andreasen, Project and Sales Manager

"IIH Nordic er en flok nørder som er meget kompetente og behagelige at arbejde med."