Få gennemgået jeres opsætning

Måler I på det rigtige?

Adobe Analytics validering 

Få mest værdi ud af jeres Adobe Analytics. Med Adobe Analytics kan I gøre brug af avanceret analyse med real-time rapportering, kraftfulde visualiseringer og dashboards til effektivt at skabe indsigt i de besøgendes adfærd på jeres hjemmeside. En væsentlig forudsætning er dog, at Adobe Analytics er sat korrekt op i forhold til jeres forretningsmål. Med en korrekt opsætning, får I optimal værdi og udnyttelse af alle de forretningsmæssige muligheder, som Adobe Analytics tilbyder.

Ekspertgennemgang af jeres opsætning hos IIH Nordic

Med en ekspertgennemgang validerer vi jeres opsætning med udgangspunkt i jeres forretning. Vi har fokus på de vigtigste elementer i opsætningen, og valideringen indeholder blandt andet:

  1. Er der opsat korrekte målinger på de mest relevante områder?
  2. Måles der korrekt mellem flere domæner
  3. Er Marketing channels opsat korrekt?
  4. Er kampagne tracking optimal?
Få en Adobe Analytics validering og optimer jeres dataindsamling

Hvortil herfra?

Resultatet gennemgås sammen med jer på et møde, hvor alle findings bliver præsenteret, så de nemt kan formidles videre i organisationen. Samtidig modtager I en rapport, hvor alle findings er beskrevet.

Brug rapporten til at sætte nye mål for fremtiden

Lad os tage en snak om jeres behov, og hvad I mener vi skal fokusere på. Så får I en skræddersyet rapport til at opsætte de vigtigste fremtidige mål.


Certificeringer

Vi er certificerede specialister i Adobe Analytics Få en Adobe Analytics validering hos et certificeret bureau

Tobias Brandt, Webredaktør

"Man er ikke i tvivl om, at man er havnet på rette hylde, når man arbejder sammen med IIH. Uanset hvem der fra man møder, er det altid på fagligt højeste niveau og med god forretningsforståelse."

Anette Breith Mortensen, Online Traffic Manager

"IIH Nordic er lig med kompetent rådgivning, hurtig respons og fremragende resultater. Ved at samle både Analytics, AdWords og SEO hos IIH, er vi blevet klogere på vores kunder og har fået langt højere ROI."