Få analyseret jeres Analytics

Klare mål skaber resultater

Vi finder fejlene i jeres web analytics opsætning

Få anbefalinger til de mest aktuelle online initiativer indenfor online markedsføring og optimering af jeres website, baseret på data fra jeres eget værktøj, såsom Adobe Analytics, Webtrends eller Google Analytics. Vi kan samarbejde med jer løbende - hvor vi er virksomhedens forlængede arm - eller som en projektydelse, hvor vi tager et øjebliksbillede af data.

Analyse af jeres web analytics giver jer dybere kundeindsigt

Brugernes adfærd ændrer sig hele tiden

Det er nemlig ikke alle grafer som går op og til højre, der tegner et billede af et positivt resultat. Stort set alle de processer, vi har analyseret, kan forbedres. Nettet ændrer sig hele tiden og der kommer nye muligheder til. Derfor ændrer brugernes adfærd sig også.


En analyse giver jer svar, I kan bruge i virkeligheden

Med vores analyse i hånden, er I klar til at udnytte al den viden, vi har oparbejdet. Den svarer på de hvad-så-nu spørgsmål, der ofte stilles af markedsføringsmedarbejdere, designere og webmedarbejdere, som ønsker at bruge data til noget i virkeligheden.

Vi fortolker jeres data, så I kan handle på dem

Vores ekspertise er evnen til at fortolke jeres data - både set fra brugernes og forretningens perspektiv. Så kan I træffe forretningsstrategiske beslutninger på baggrund af veldokumenterede informationer.

Få overblik over hvilke marketingaktiviteter, der virker

Vi ved, hvordan man forvandler rå tal til handlingsorienteret data. Vi giver jer overblik over præcis, hvor jeres trafik kommer fra. Vi viser, hvilke online og offline marketing initiativer, der virker, og fortæller hvilke søgemaskiner og søgeord, der giver de bedste resultater.

Hvad giver webanalysen jer ellers svar på

  • Hvilke muligheder bliver overset?
  • Hvilke mediekanaler giver den bedste ROI?
  • Hvad er støjkilderne på en hjemmeside?
  • Er sitet skruet rigtig sammen i forhold til brugerne?
  • Skræmmer indkøbskurven kunderne væk? 

Analyse af jeres data og opsætning i analytics giver ny viden om jeres kunder

Forbedring og optimering

Baseret på resultatet af vores analyse, får I det perfekte udgangspunkt for målrettet at optimere både jeres hjemmeside og online markedsføring. Vores anbefalinger til forbedringer er, udover tallene, baseret på vores arbejde med købsprocesser, kundeoplevelser, fastholdelse og øget salg hos en lang række af vores kunder.

Hør mere om vores analyse


Søren Mortensen, Web og E-sales Manager

"Det var netop IIHs forståelse for mulighederne inden for web analytics-værktøjer, samt deres uvildige rådgivning, der var den afgørende faktor i forbindelse med vores valg af det helt rigtige web analytics-værktøj."

Astrid Zachariasson, Marketing Project Manager

"IIHs indsigt og forståelse i vores web analytics og online markedsføring har virkelig givet os et vigtigt skub i den helt rigtige retning."

Rebekka Musaeus, Marketing Manager

"IIHs viden om brugerne på nettet og online effektmåling, er meget værdifuld for os i arbejdet med at sikre vores partnere maksimal værdi af samarbejdet."