Data Governance

Jeres beslutninger er ikke bedre, end de data I træffer dem ud fra

Brug data til at give jer et bedre beslutningsgrundlag

 

Der er flere data til rådighed end nogensinde før. 90% af alt data i verden er skabt de seneste 2 år, ifølge IBM, 2014. Og med det spirende ’Internet of things’, en massiv stigning i den tid vi bruger på at surfe, socialisere, spille og købe ind på nettet, stiger mængden af data kun yderligere. Data kan fortælle jer, om forretningen er på vej mod vækst eller i virkeligheden stagnerer, om I får nok kunder i butikken og hvor jeres uudnyttede potentiale ligger og venter. Men de stigende datamængder, stiller også store krav til jeres virksomhed. I skal blandt andet sørge for at:

  • data er af høj kvalitet og kvaliteten skal sikres løbende
  • de medarbejdere, der skal agere på data er uddannet og har nem adgang til data
  • der er faste processer for ændringer i opsætninger

Høj datakvalitet kommer ikke af sig selv

De akkumulerende datamængder betyder, at I hele tiden skal sikre, at jeres data er af høj kvalitet. Alt for mange virksomheder er ikke konsistente i hverken dataindsamling eller kvalitetssikring. Man glemmer f.eks. kampagneparametre eller opdager ikke i tide, hvis data kommer forkert ind. Men det giver store huller i beslutningsgrundlaget og koster tid og ressourcer.

data governance giver jer fuld kontrol over data i analytics og giver valid rapportering

Giv brugerne værktøjer til at forstå og udnytte data

Hvem i jeres virksomhed har adgang til data? Kigger de på de rigtige tal? Bruges de mest optimale redskaber? Der er et hav af værktøjer til rådighed, men det kræver at I kender, bruger og træner de ansvarlige i at bruge dem korrekt for at få det maksimale udbytte.

Change management – håndtér ændringer med rettidig omhu

De måder, I har opsat jeres data på, ændrer sig. I skal indsamle nye typer af data, skabe bedre synergi mellem forskellige datakilder, eller et af jeres analyseværktøjer tilbyder nye muligheder. Hver gang opsætningen ændrer sig skal I teste og validere data igen. Derfor skal I have styr på change management, så I ikke ender med at bruge unødvendigt lang tid hver gang, der sker en ændring eller risikere at kvaliteten af data forringes.

Hvorfor bruge IIH Nordic til data governance?

  • IIH er kåret til Danmarks analytics hus tre år i træk
  • Vi har fokus på effekt, resultater og jeres forretning
  • Vi har hjulpet både danske og internationale virksomheder med at håndtere data

Jens Andreasen, Project and Sales Manager

"IIH Nordic er en flok nørder som er meget kompetente og behagelige at arbejde med"

Thomas Ottosen, Specialkonsulent

"Det var netop IIHs forståelse for mulighederne inden for web analytics-værktøjer, samt deres uvildige rådgivning, der var den afgørende faktor i forbindelse med vores valg af det helt rigtige web analytics-værktøj."

Brian Lund

"IIH har givet os kompetent sparring i forhold til vores online forretning - kreativt såvel som analytisk. IIH har helt afgjort hjertet på det rette sted og taler samtidig klart og tydeligt til fornuften."