Data Management Platforms

Kortlæg jeres kundeprofiler på tværs af kanaler

Udnyt jeres data i real time

Samler I data ind i blinde eller bidrager data til virksomhedens vækst? Med en data management platform henter I data, grupperer dem i segmenter og skubber informationerne videre til andre systemer, der tager action på dem – i real tid. Alt for mange virksomheder samler data ind, laver en rapport og kører så processen på repeat måned efter måned. Med en data management platform, arbejder data for jer og kan give virksomheden en bedre bundlinje.

Hvor meget kan I øge jeres omsætning hvis alle, der efterlader varer i indkøbskurven, får en besked med et særligt godt tilbud?

Hvad vil det betyde for brugervenligheden, hvis gæster der til jeres hjemmeside fra Facebook modtages med ét budskab og besøgende fra organisk search på et andet? 

Med en Data Management platform giver data bedre bundlinje

En data management platform håndterer data i real tid. I det sekund I får en besøgende fra Facebook, sender platformen besked til jeres personaliseringssystem og I kan møde den besøgende med relevant indhold.

Data management platforms giver det maksimale overblik

Nå jeres kunder på tværs af kanaler

En data management platform, som f.eks. Innometrics, Adobe Audience Manager og Tealium Audience Stream, er det værdifulde mellemled, der samler virksomhedens data, bearbejder dem i segmenter eller kundeprofiler og skubber dem videre på en meningsfuld måde. Systemet integreres f.eks. med jeres Google Analytics, CRM, marketing automation platform eller sociale medier. Det giver jer mulighed for at anvende data til personalisering på hjemmesiden eller i e-mails, fastholde krogen i besøgende med remarketing og skabe bedre brugeroplevelser og øget salg.

Hvorfor bruge IIH Nordic til arbejdet med data management?

  1.          Vi er certificerede i bl.a. Adobe, Tealium samt andre data management platforme
  2.          Vi ved hvilke data, der kan give jer de svar, I leder efter
  3.          Vi kan inspirere jer til optimale kundesegmenter og profiler