Google Analytics Abonnement

Vi sikrer jer, at data er korrekte og opsætningen fuldt opdateret

Professionel support til Google Analytics

Da mange virksomheder har implementeret store Google Analytics løsninger, er vedligeholdelse ofte et stort og tidskrævende arbejde. For at kunne agere ud fra data er det vigtigt, at man kan stole 100% på ens data, og at alle tekniske aspekter er dækket ind. Med support fra IIH Nordic er hjælpen altid i nærheden. I kan føle jer trygge med et abonnement hos IIH Nordic og sikre jer, at jeres data er valide, og at der bliver målt korrekt. Vi vil samtidig sørge for, at I bliver notificeret, hver gang der sker et udsving i data, så I sparer tid.


Få et Google Analytics abonnement hos IIH Nordic med løbende support og rådgivende rapportering

Vi holder øje med jeres data

Med abonnementet er I samtidig sikret, at I bliver opdateret og inspireret med løbende information omkring hvilke nye muligheder, der kommer i Google Analytics. Vi kan hjælpe jer med aktuelle udfordringer, afklare komplekse problemstillinger og udfordringer og levere assistance til en lang række installationsvanskeligheder i forhold til Google Analytics opsætning.

Læs mere om Google Analytics


Google Analytics designet til både små og store virksomheder og organisationer

Vores support løsninger giver jer nemlig mulighed for at kommunikere direkte med en af vores tekniske eller forretningsmæssige specialister. Vores support løsninger spænder fra support på ren time pris (dog minimum 3 timer) til vores løbende support pakker. Vi sammensætter gerne en individuel pakke baseret på jeres situation og behov.


Hvad indeholder et abonnement?

Et abonnement kan skræddersyes til jeres behov, men vi kan fx sørge for at I får løbende validering af de vigtigste data og af den tekniske Google Analytics implementering. Derudover har vi et notificerings-system så I får besked, når der sker nogle udsving i data.

Jeres fordele

  1. Vi giver jer besked hver gang der er nyt
  2. I er sikret information om alt nyt omkring Google Analytics
  3. I får løbende hands-on tips til det daglige arbejde

Hvad opnår I

  1. I sparer tid og interne ressourcer som I kan hellige jer andre vigtige opgaver
  2. I får bedre indsigt i jeres hjemmeside
  3. I opnår en mere struktureret effektmåling af jeres online markedsføring

Lad os tage en snak

Vi tilbyder både skræddersyet support og deciderede support-pakker. Lad os tage et møde, så vi kan få afdækket dine behov, give dig et tilbud og få lavet en løsning der matcher jeres mål og udfordringer.


Certificeringer

Vi er certificerede i analytics Få et analytics abonnement hos certificerede specialister

Mikkel Mayner Lind, Digital Manager

"IIH er min foretrukne sparringspartner inden for online markedsføring og e-handel. Jeg vil anbefale IIH til alle, der kræver smæk for skillingen på deres web-budget."

Astrid Zachariasson, Marketing Project Manager

"IIHs indsigt og forståelse i vores web analytics og online markedsføring har virkelig givet os et vigtigt skub i den helt rigtige retning."