Opgrader til Google Analytics Premium

Til større virksomheder på det globale marked

Få en Google Analytics Premium aftale hos Danmarks bedste web-analytikere

IIH Nordic er kåret til årets analytics-hus de sidste 3 år i træk. Vi er blandt de største spillere på det skandinaviske marked inden for kundedata-indsamling og rådgivning. Til landets største virksomheder tilbyder vi en Google Analytics Premium aftale inklusive opsætning, support og strategisk rådgivning. I får data tracking, analyse og et fleksibelt system hos os, der giver større kundeindsigt end en standard Google Analytics opsætning formår.

Google Analytics Premium giver kundeindsigt på et multinationalt plan:

  • I ejer jeres egne data - i modsætning til standard Google Analytics, hvor Google har ejerskabet
  • Support direkte til Google 24 timer i døgnet på både mail og telefon
  • En mere detaljeret opsætning - I opgraderes fra 20 custom dimensions til hele 200 
  • Valide, friske data efter 4 timer - i modsætning til standard GA, hvor I skal vente 24 timer
  • Adgang til usamplede "rå" datasæt og custom funnel rapportering til bedre kundeindsigt

Google Analytics Premium samler big data til én samlet strategi

For landets store virksomheder på det internationale marked, tilbyder vi opsætning, support og strategisk rådgivning i Google Analytics Premium. For de største organisationer der arbejder på tværs af landegrænser, er det en god investering at opgradere fra Google Analytics til Google Analytics Premium.

IIH er blandt de få der tilbyder Google Analytics Premium til virksomheder på det globale marked

Lad os tage en snak om Google Analytics Premium

En Premium opsætning giver jer langt mere råderum og unikke features til at forstå jeres kunder og lave strategiske beslutninger ud fra big data. Med et Premium abonnement hos IIH Nordic, får I en erfaren support-partner. Vi overvåger jeres trafik, så I altid er sikre på at få valid rapportering og finder jeres vækstpotentiale gennem avanceret kundedata tracking. Book os her til et uforpligtende møde.


Certificeringer

Google Analytics Premium partner og Web analyst certified Comscore certified Analytics Premium specialister og Google Partner

Rebekka Musaeus, Marketing Manager

"IIHs viden om brugerne på nettet og online effektmåling, er meget værdifuld for os i arbejdet med at sikre vores partnere maksimal værdi af samarbejdet."

Andreas Pettersson, Senior Analyst

"IIH Nordics indsigt i anvendt online effektmåling har hævet SAS Onlines forståelse og brug af WebTrends til langt mere målrettede højder."