Google Analytics installation

Tag beslutninger på baggrund af facts frem for formodninger

Få jeres Analytics konto sat op af en certificeret Google Analytics Partner

Med Google Analytics har virksomheder og organisationer i dag mulighed for at analysere brugernes adfærd i detaljer. Det betyder, at I kan lave optimeringer på jeres site baseret på, hvad I kan se, at brugerne faktisk gør, og ikke hvad I tror, brugerne gør. At få Google Analytics sat korrekt op i forhold til organisationens forretningsmål er vigtigt for at kunne dokumentere effekten af f.eks. markedsføringsaktiviteter, website funktioner og salg.

Vi sætter analytics op og briefer jeres udviklere

Vi sørger for opsætning af Google Analytics inden for alle områder med udgangspunkt i jeres forretning. Inkluderet i leverancen ligger også teknisk dokumentation til udviklere, opsætning af Google Analytics konto og overlevering så I kommer godt i gang.

Jeres fordele

I bliver i stand til at måle på alt fra besøg til specielle funktioner, som f.eks. måling på e-handel, sociale medier, kampagnemåling og hændelsessporing. I kan måle på download af dokumenter og på eksterne links.

Hvad opnår I?

Vi definerer og opsætter KPIer. Identificerer jeres rapporteringsbehov og opsætter rapporter. Vi sørger også for en en optimeret teknisk implementering med opsætning af profiler og filtre. Inkluderet er også test og validering af data.


Hvorfor IIH Nordic

Vi er Certificeret Google Analytics Partner, og igennem det tætte samarbejde med Google sørger vi for, at vores kunders løsninger er opsat efter best practice og fremtidssikret i forhold til nye versioner af Google Analytics, der er på vej. Vi har opsat et utal af Google Analytics løsninger til alt fra informationstunge sites til E-commerce og enterprise setups. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at få mere ud af Google Analytics – kontakt os for mere information.

Google Analytics installation sørger for alt bliver optimeret 100%

Certificeringer

Vi er certificerede specialister i analytics installation og rådgivning

Jan Overgaard

"IIH har rigtig godt styr på Google Analytics"

Søren Mortensen, Web og E-sales Manager

"Det var netop IIHs forståelse for mulighederne inden for web analytics-værktøjer, samt deres uvildige rådgivning, der var den afgørende faktor i forbindelse med vores valg af det helt rigtige web analytics-værktøj."