10 sjove søgninger der gav trafik i 2012

,

Nettets veje er uransagelige, og nogle gange lander folk på jeres hjemmesider med en helt anden hensigt, end I måske lige har regnet med.

Sidste år gjorde vi status over nogle af de skæve, alternative og forunderlige long tail søgetermer, vi kunne grave frem nederst fra iihnordic.dk’s søgeordsrapport i Google Analytics fra året 2011, og nu gentager vi succesen med data fra 2012.

1. Søgemaskine hund

Det kan næsten kun være vores redaktionshund Goliath, der er søgt efter, da den er en af Skandinaviens førende Jack Russel Terriers inden for søgemaskineoptimering.

2. Leverandør til det kongelige danske hof

Godt nok er vi gode til vores arbejde, men desværre har kongehuset endnu ikke efterspurgt vores kompetencer, selvom de til tider kunne have brug for lidt Reputation Management.

3. Se morten og peter online

En person på jagt efter de klassiske TV 2-dokumentarer om Morten og Peter er formentligt blevet slemt skuffet over at finde et gammelt Web Analytics Wednesday-program med oplæg fra Morten Vadskær og Peter Muhlmann.

4. Hvad er straffet hvis man lave fusk med sit pas

Nej – vi opfordrer ikke til identitetstyveri her på siden. En artikel om at PASse på fusk på søgemaskinerne har formentligt ikke stillet en søgende med potentielle kriminelle hensigter og dårlige stavekundskaber tilfreds.

5. Hvor er Danmark

Godt, at man har Google, hvis man bliver rigtigt desorienteret.

6. Hvordan skriver jeg en nytårstale

Hvis denne søgning kom fra Daisy eller Helle T, kunne vi godt give et tip eller to om, hvordan fokus på styrkelse af Danmarks online konkurrenceevne kunne være med til at begrænse alt den trivielle og begrænsende krisesnak.

7. Chuck norris højde

Et blogindlæg om, hvad TV Shop og stjernen fra Walker Texas Ranger kan lære dig om persuasion har formentligt tiltrukket denne søgning. Hvis den søgende skulle komme tilbage, kan vi oplyse, at manden med det frygtede og flyvende baglæns cirkelspark er 174 cm høj.

8. Arbejdstider hos iih nordic

Hvis en jobsøgende har forsøgt at undersøge dette, kan vi her fint fortælle, at vi arbejder, til opgaven er løst 🙂

9. Alle bogstavrim i verden

Et blogindlæg om brug af allitterationer til at skabe flow i tekster har tiltrukket denne søgning, men vi kunne dog ikke helt klemme alle verdens bogstavrim ind i samme tekst.

10. Bæredygtighed og økologi

Vi laver organisk og bæredygtig søgemaskineoptimering, der holder på den lange bane, så den søgning er vi sådan set meget godt tilfredse med at blive fundet på.

Har I selv oplevet sjove søgninger på jeres hjemmeside? Så fortæl os om det i kommentarfeltet.

Niels Tybjerg er Persuasive Copywriter hos IIH Nordic. Følg ham på Twitter, hvis du vil have seneste nyt om konverteringsoptimering, SEO og sociale medier. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar