3 grunde til at bruge video i din markedsføring

, , ,

Mikrofon setup til video fra photojojo.com

Men video marketing kræver da det helt store produktions-setup, ikk’?

Nej, sådan er det ikke længere. Lær hvor nemt I kan komme i gang med den værdifulde kanal – og hvorfor I bør springe ud i det. Dét at lave video er nemlig ikke længere så kompliceret, som det har været, og du har blot brug for:

  • En smartphone eller et digitalt kamera der kan optage video
  • Et stativ – og det kan fås i alskens varianter – fra det lille fleksible i Tigerbutikken til 30 kr., til den store forkromede version hos fotohandleren
  • En mikrofon
  • En redigeringsapp, så du kan fintune og lægge tekster eller musik ind

Her er 3 grunde til, hvorfor du skal komme igang med at bruge video:

1: Beslutningstagere har ikke tid til lange afhandlinger

I de fleste virksomheder har beslutningstagerne ikke tid til at gennemgå hundredvis af sider eller læse bunker af indhold. De skal have serveret de vigtigste budskaber på kort tid.

Video kan få dit budskab igennem på en hurtig måde og engagere potentielle kunder, som ellers ikke ville have kontaktet jer – eller overhovedet haft jer i tankerne.

Husk, dine videoer ikke behøver at være perfekte, men de skal levere dit budskab til den rigtige målgruppe, på det rigtige tidspunkt.

Som her f.eks, hvor vores Senior Content Writer, Sofie Hermansen, giver lidt sommer tips:


2: S
how it – don’t tell it

I stedet for at skrive stolpe op og stolpe ned, holder video dine modtagere interesseret, vel at mærke hvis den fortæller noget interessant. Video giver dig mulighed for at vise dit produkt eller service og forklare modtagerne hvad det er du vil – på den halve tid. 

Dette er din mulighed for at ”fængsle” din målgruppe, så de knytter sig til din virksomhed. Jo mere engagerende din video er, jo større mulighed har du for, at tiltrække modtageren og lede dem til et køb – hvis ikke nu, så i fremtiden.

Her er et rigtig godt eksempel på dét at vise (høre) hvad produktet kan. Herunder fortæller Joe Cipriano, som er en af de mest kendte voice over stemmer i USA, hvordan han bruger MiC: 

3: Video overbeviser

En ting er, at skrive tekster om hvorfor nogen skal købe dit produkt. Men det er en helt anden sag at se dit produkt i virkeligheden, hvis du altså har et fysisk produkt. Når du bruger video har du muligheden for at vise omverdenen alt det dit produkt kan. Du kan forklare din potentielle kunde hvorfor de bør bruge produktet, hvad det er du sælger… og hvordan det kan gøre deres liv lettere. 

Men sælg ikke. Det gider ingen høre på. Det handler om at identificere den tillid du allerede har opbygget og give dine potentielle kunder en ide om, hvad det er du kan hjælpe dem med. Og tillid sælger.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar