IIH Nordic blandt finalisterne ved E-handelsprisen 2020

IIH Nordic i finalen som bedste bureau ved E-handelsprisen 2020

Hvert år hylder FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) de aller bedste e-handlere ved prisfesten E-handelsprisen.

Og i år er IIH Nordic blandt finalisterne, for bedste bureau i kategorien “Bedste e-handelscase – webbureau og andre leverandører” – Og så oven i købet med hele 2 kunde-cases.

Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har Danmarks bedste kunder, der ønsker at udfordre den digitale status quo og udleve sit digitale potentiale i samarbejde med os.

Læs mere om de to cases neden for.

Bonnier Publications

IIH Nordic har for Bonnier Publications udviklet en løsning, som anvender mulighederne i Google Cloud og intelligensen i Machine Learning til at forudsige sandsynligheden for salg og indtjening på den enkelte online-besøgende, for derefter at personalisere budskabet og tilbuddene til hver enkelt person.

Det har givet gode resultater:

  • Nye abonnenter fra digitale kanaler steg med 14%

  • Konverteringsraten steg med 18%

  • Nye abonnenter via egne digitale kanaler steg med 12%

  • Nye abonnenter via Google og Facebook steg 20%

Du kan læse mere om casen her.

Life Extension Europe

IIH Nordic har udviklet en løsning til e-commerce platformen, Life Extension Europe, som anvender mulighederne i Google Cloud og intelligensen i Machine Learning til at skabe en personaliseret og kontekstbaseret kunderejse.

Løsningen gør op med de klassiske kundesegmenter og viser i stedet, hvordan man kan arbejde med dynamiske kunde-clusters, der afspejler kundernes konkrete adfærd og muliggør en langt mere relevant og værdiskabende kunderejse for hver enkelt kunde. På blot 12 måneder har løsningen givet følgende resultater:

  • En stigning i omsætningen med 20%

  • En stigning i konverteringsraten med 40%

  • En total konverteringsrate på hele 8,5%

  • En stigning i transaktioner med 62%

Vil du selv inspireres til hvordan du kan løfte omsætningen med Cloud og Machine Learning, så læs mere her, eller kontakt os.