IIH Nordic nomineret til 4 priser af DAA

IIH Nordic er, som den eneste danske virksomhed, nomineret til 4 priser i The Quanties Awards 2019 af den amerikanske brancheforening, Digital Analytics Association.

IIH Nordic er nomineret i følgende kategorier: • Top Analytics Agency (Small)

  World’s Best Analytics Agency with a turnover below $50Million USD

 • Difference Maker (Steen Rasmussen)

  Person who have made a difference for the analytics community

 • Difference Maker (Mark Edmondson)

  Person who have made a difference for the analytics community

 • Top Analytics Team for the Bonnier Case

  Best practical use of Digital Analytics and Data to create business resultsBonnier casen: Bonnier Publications Danmark samarbejdede med IIH Nordic om en ny måde at håndtere data på med henblik på at skabe flere salg og reducere markedsføringsomkostningerne.

IIH Nordic implementerede Google Analytics 360, Google Cloud og skabte et bedre grundlag for at målrette markedsføringen ved at kombinere data fra web, sociale medier og Google Ads samt egne kundedata. Det har resulteret i en betydelig stigning i antallet af konverteringer og salg samt reduceret Bonniers markedsføringsomkostninger. Læs mere her.

Sådan stemmer du: Du kan stemme indtil den 30. august. Medlemmer af Digital Analytics Association kan stemme her.


Om IIH Nordic

IIH Nordic er et prisvindende digitalt bureau, fyldt med datadrevne strategikere, som skaber målbare resultater. IIH Nordic hjælper sine kunder med at realisere deres fulde digitale potentiale. Med et solidt ekspertgrundlag og 50 dedikerede konsulenter, har IIH Nordic siden 2005 arbejdet på at forøge værdien af digitale investeringer for både danske og internationale virksomheder.


Om Digital Analytics Association

DAA er en nonprofit brancheforening drevet af frivillige, hvis mission er at gøre analytics specialister mere effektive og værdiskabende gennem faglig udvikling og fællesskab. Deres vision er at forbedre forretningslivet gennem bedre brug af data. DAA blev grundlagt som Web Analytics Association i 2004. Organisationen har næsten 5.000 medlemmer overalt i verden, som hver især bidrager med ekspertviden.
Ønsker du at få mere information om DAA eller vil du være medlem? Så besøg Digital Analytics Associations hjemmeside på www.digitalanalyticsassociation.org.
Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner
Mark Edmondson

Senior Data Scientist

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar