Universal Analytics ikke længere i BETA

, ,

Google har langt om længe taget sig sammen og gjort Universal Analytics til et officielt produkt, hvor alle features fra det gamle Google Analytics er tilgængelige.

Den nye version af Google Analytics – kaldet Universal Analytics – har i en længere periode været i en slags BETA, hvor visse kernefunktioner og spændende features som remarketing-lister og demografisk data om brugerne ikke har været tilgængeligt.

Derfor har mange virksomheder holdt igen med at opdatere til Universal Analytics, da de mistede funktioner, der gik ud over deres forretning. 

Få den fulde pakke med Universal Analytics

I går sluttede BETA-perioden dog officielt, så nu får I alle funktionerne i Universal Analytics – plus alle de nye ting, der gør anvendt webanalyse til et område, der kan få en endnu større betydning for jeres markedsføring og salg gennem større indsigt.

Det får I med, hvis I opgraderer til Universal Analytics

Der er masser af små og store forbedringer i Universal Analytics. Dog vil vi fremhæve følgende funktioner som noget, der kan gøre en forskel for jer:

Tracking på tværs af devices: Hvis jeres besøgende er logget ind i en tjeneste hos jer, kan vi nu tracke, om den samme bruger kommer både fra deres computer, smartphone, tablet eller andre devices. Det giver os meget større indsigt i, hvilke trafikkilder, der konverterer, og hvilke assisterende konverteringer, der er på vejen mod et salg.

Se hvilke devices jere kunder bruger på vej mod konverteringen

Fuld integration med Google Tag Manager, der gør det nemt at sætte tracking op på nye kampagner uden at involvere andre end marketingafdelingen.

Skræddersy nemt data, så I får lige netop de rapporter ind, som I har behov for. F.eks. er det blevet nemmere at integrere alt fra ekstern vejrdata til A/B splittest resultater.

Se hvordan vejret påvirker jeres konverteringsrate

På samme måde kan offline data fra eksempelvis butikker integreres direkte i Univesal Analytics, så I kan se direkte sammenhæng mellem online besøg og offline salg.

Er I interesserede i at vide mere om, hvordan det kan gøre en forskel for jer? Kom på kursus i Universal Analytics eller kontakt os for en dialog om, hvordan I får opgraderet uden at miste jeres eksisterende data.

Lars Gundersen leder IIH Nordics webanalyseafdeling og er en af de få webanalytikere i Danmark, der har indsigt i både dataanalyse og strategi samt teknisk implementering af webanalysesystemer.

 Følg ham på Linkedin og Google+, hvis du vil følge med i udviklingen på området.   

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar