DIGITAL IMPACT
FORUM

Eksklusivt arrangement for marketingansvarlige

Digital Impact Forum er et halvårligt arrangement, der samler nogle af de ledende kræfter inden for marketing og kommunikation i Norden. Aftenens talere deler deres erfaringer med et specielt inviteret publikum af senior marketingfolk og CxO’er, der vil genopfinde deres virksomheders metode til at bygge en ledende markedsposition i den digitale tidsalder.

IIH Nordic arrangerer to gange årligt Digital Impact Forum i vores lokaler på Islands Brygge og inviterer til en inspirerende aften med spændende cases, ny viden, networking, middag og drinks.

Deltagerprofil

Digital Impact Forums deltagere er vigtige influencers, interessenter og beslutningstagere vedrørende deres virksomheds digitale tilstedeværelse, online marketing og analyse strategi. Du har ambitioner om at gøre din organisation til et af de førende indenfor business/marketing teknologi, hvor det at være data-drevet er nøglen.

Tidligere deltagere omfatter;

  • Chief Marketing Officers
  • Chief Digital Officers
  • Chief Information Officers
  • Marketing Managers
  • Kommunikations Direktører og ledere
  • Senior Marketing Professionals
  • Digital Business Development fagfolk

Dato og Tid
30. april 2020

Lokation
IIH Nordic
Artillerivej 86
2300 København S
Danmark

Pris: 6,875 dkk

Værter

Steen Rasmussen

Steen Rasmussen

Digital Strategist & Senior Partner

Steen Rasmussen

Senior Partner – IIH Nordic

Steen er en af Danmarks mest anerkendte digitale analytikere og en international taler anerkendt som en førende ekspert inden for emnet. Med mere end 15 års praktisk erfaring inden for online optimering af hjemmesider, brugervenlighed og webanalyse har han specialiseret sig i online analyse, metodeudvikling, brugervenlighed og kommercialisering.
Steens referencer spænder fra stærke nordiske mærker som Vestas og VisitDenmark til internationale kunder som Oracle, Johnson & Johnson og Microsoft. Steen er blevet nomineret som “Årets Practitioner”, og de sidste tre år er han også nomineret som en af verdens førende analytikere af Digital Analytics Association.

Jomar Reyes

Jomar Reyes

Senior Strategist, Head of Events & Partner Relations

Jomar Reyes

Senior Business Strategist

Jomar er ansvarlig for at pleje det fællesskab af marketingmedarbejdere, forretningsfolk og produktspecialister, som IIH har skabt gennem arrangementer, workshops og kurser. Han arbejder også med at udvikle og implementere digitale forretningsstrategier med udvalgte kunder ved hjælp af de nyeste martech-værktøjer.