Google Marketing Platform

Hos IIH har vi i mange år hjulpet virksomheder med brugen af Google Marketing Platform, og vi ved hvad der skal til, for at få det maksimale ud af platformen så I kan slå jeres konkurrenter og skabe resultater der kan mærkes.

Få succesfuld annoncering

Det er de færreste virksomheder i dag der mangler data. Vi kan i højere grad tale om, at virksomheder har så meget data, at det er svært at finde netop dét, der skaber værdi for forretningen. De store mængder data der strømmer igennem jeres digitale forretning stiller høje krav til databehandling, og det kan vise sig at være både dyrt og ineffektivt hvis ikke I har det store overblik over alle jeres marketingsaktiviteter.

Ingen digital virksomhed kan undgå brugen af forskellige platforme til deres markedsføring, men til gengæld kan centralisering af data skabe det manglende overblik, give værdifuld indsigt i jeres målgrupper samt åbne op for Big Data. Dét er blot nogle af de muligheder jeres forretning kan drage fordel af, ved at bruge Google Marketing Platform – og vores specialister står klar til at hjælpe jer hele vejen fra implementering til eksekvering og monitorering.

muusfoto_IMG_2977

Skab konkurrencefordele ved at samle jeres data ét sted

For at skabe digital fremgang kræver det, at I har styr på jeres data. De mange forskellige platforme der i dag bruges til de digitale aktiviteter gør det kompliceret for virksomheder og enkelte afdelinger, at få et samlet overblik og for alvor kunne drage nytte af de synergier der kan opstå ved at arbejde på tværs af platforme, og med de forskellige digitale discipliner.

Google Marketing Platform giver et overblik, som I aldrig har haft før. Betydningsful data fra forskellige værktøjer, som alt sammen kan findes det samme sted. Det er platformen hvor mere end 100 løsninger er samlet i én, og det giver uanede muligheder for samarbejde på tværs af teams, rapportering på tværs af platforme og enheder, og muligheden for at analysere data ud fra et holistisk synspunkt fremfor i siloer.

Hos IIH er vi Google Premier Partner og er dermed blandt top 3% af samtlige Google Ads bureauer i Danmark. Foruden at det giver jer adgang til eksempelvis beta-funktioner, udvidet support fra Google og særlig brancheindsigt betyder det også, at vi ved præcis hvad I kan opnå ved at bruge Google Marketing Platformen, og hvordan et setup kan sættes sammen optimalt for jeres forretning.

Disse udfordringer har vores kunder ofte med Google Marketing Platform

Mange virksomheder opnår ikke det fulde potentiale af deres forskellige platforme, og nogle af de problemstillinger vi ofte ser hos vores kunder er:

  • De mangler at få centraliseret data
  • De har en kompleks kunderejse der breder sig over mange kanaler
  • De har svært ved at overskue de mange forskellige systemer

Genkender du disse problemstillinger fra jeres virksomhed? Så kan vi hjælpe jer med brugen af Google Marketing Platform. Blandt vores kunder finder I bl.a. Elkjøp, Nemlig, Merck og Bestseller.

google-marketing-platforms

Kampagneplanlægning

Med den helt rette kampagneplanlægning kan I nå ud til de helt rigtige kunder, og komme ud med de budskaber I ønsker. Strategien og planlægning bag er ofte altafgørende for, om en kampagne vil opnå den ønskede effekt.

Køb af pladser

Når der kommer til køb af placeringer på Google og andre medier som Politiken, Berlingske og Ekstra Bladet, er der som udgangpsunkt to muligheder for indkøb. Du kan 1) vælge at købe ind på en række relevante medier og placeringer, hvor du ved, din målgruppe er tilstede eller 2) vælge at købe ind på brugernes adfærd, såsom interesser, og møde dem på tværs af en lang række forskellige placeringer. Du kan selvfølgelig også lave en kobiantion, så du selv vælgerhvilke placeringer/domæner, du gerne vil være tilstede på og samtidig sikre, at du kun vil være tilstede, når det er en bruger i målgruppen, der besøger domænet. Vi sidder klar til at hjælpe med at rådgive og eksekvere, så du får mest mulig ud af dit budget og skaber resultater.

Måling af resultater

For at finde ud af om noget har været en succes, bliver man nødt til at kigge på resultater. Vi elsker data, da man kan forholde sig til noget konkret. Vi tilbyder at måle jeres resultater, så I har en idé om, hvor I kan forbedre jer endnu mere, eller hvor det er gået rigtig godt.

Centralisering og optimering af processer

Vi anbefaler i langt de fleste tilfælde at samle alle marketingsaktiviteter i Google Marketing Platform, da det sikrer et godt overblik og mulighed for at centralisere processer og dermed spare tid på løbende hånetering og rapportering. Vi sikrer også løbende at alle processer bliver optimeret og, i så høj grad det er muligt, automatiseret, så vi kan koncenterere os om de dele af optimeringen, der rykker mest i forhold til at skabe resultater for forretningen.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for Google Marketing Platform, og vi er blandt 27 virksomheder i verden, som er Google Marketing Cloud-certificeret. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

Vi er eksperter

Siden 2005 har IIH Nordic arbejdet med at få mest muligt ud af data, så det skaber værdi for vores mange kunder. Med mere end 50 konsulenter i Norden råder vi over nogle af branchens dygtigste og mest erfarne specialister inden for Google Marketing Platform, og vi er blandt 27 virksomheder i verden, som er Google Marketing Cloud-certificeret. Vi gør vores kunder til verdensmestre i deres egne data, så de selv bliver bedst i deres industri.

KONTAKT OS

Ræk ud, hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med.
Du hører fra os inden for 24 timer.

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.