GOOGLE ADS
ANNONCERING

Specialister med forretningsforståelse og den nyeste viden

Google Ads-specialister siden 2005

Hos IIH Nordic har vi arbejdet med Google Ads-annoncering (Google AdWords) siden 2005. Vi har derfor stor erfaring med Google Ads-annoncering, og er i dag Google Premium Partner. Vi håndterer Google Ads for en lang række store danske og internationale kunder, som spreder sig over mange forskellige brancher. Vi deltager jævnligt i internationale konferencer som både besøgende og talere, og vi kender Googles produkter og services så indgående, at vi er en del af Google Partner Academy, hvor vi træner andre bureauer i anvendelsen af bl.a. Google Ads (tidligere Google AdWords). Skal vi hjælpe jer med jeres Ads-annoncering også? Vi lover, I er i trygge hænder.

Thomas Hermann

Head of Digital Marketing

hermann@iihnordic.com
20 22 40 15

Vi har fokus på resultater og udvikling

AdWords-markedsføring er en af de vigtigste digitale kanaler, og det kræver specialistviden og multikompetencer at opnå succes. Konkurrencen på Google AdWords er benhård pga. flere og nye konkurrenter, større annoncebudgetter, nye muligheder og mere kritiske brugere.

Når I som virksomhed skal vælge AdWords-leverandør, er det derfor vigtigt, at I fokuserer på mere end ’bare’ selve AdWords-kompetencen – der er nemlig behov for mange flere kompetencer, hvis I skal udnytte jeres potentiale til fulde. Hos IIH Nordic lægger vi vægt på den holistiske og tværfaglige tilgang, og følgende kompetencer er dem, der er altafgørende for vores kunders succes:

– Datadrevne, certificerede specialister

– Forretningsforståelse som en del af DNA’et

– Intelligent optimering med de bedste tools

– Langsigtet, strategisk tilgang og fokus på hele marketingmixet

Har I fuld indsigt i jeres AdWords-annoncering?

Vores erfaring er, at mange virksomheder bruger deres budgetter forkert, da AdWords er et komplekst setup med mange forskellige parametre at tage højde for. Det kræver meget arbejde og konstant opdateret viden, hvis man skal have de gode resultater og bruge budgetterne optimalt. Vi kan hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres budget.

Opgaver vi kan hjælpe med

  • Løbende AdWords-håndtering

  • Display, remarketing og YouTube-annoncering

  • Annoncering med DoubleClick adserving

  • Ekspertopsætning eller validering af jeres konto

  • PPC-strategi - dansk eller internationalt

  • Programmatic buying og avancerede scripts

Vi har høje forventninger – til os selv og til jer

Google Ads-kunder hos IIH Nordic er større danske og internationale virksomheder, som stiller store krav til vores løbende arbejde og til de resultater, vi kan præsentere. Det er krævende kunder, men også kunder der har tillid til vores faglighed og er klar til at foretage de ændringer, der er nødvendige, hvis vi sammen skal skabe resultater.

Vi kigger gerne på jeres konto og giver en objektiv vurdering af, hvor stor en forskel vi kan gøre. Hvis I er interesserede i at høre mere om Google Ads, er I altid velkomne til at kontakte os – naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os i dag

IIH Nordic har leveret resultater for danske og internationale virksomheder siden 2005 og er kåret som årets analytics-hus de sidste 6 år i træk.